نبض بازار ارز در دست کیست؟

شوخی معامله گران دلار با اندیکاتور مخصوص علی باقری

کدخبر: ۵۰۶۵۷۶
خبرهای مربوط به مذاکرات خیلی وقت است که نبض بازار ارز را در دست دارد. برخی معامله‌گران به طنز می‌گویند باید یک اندیکاتور بسازیم که تنها وابسته به سفرهای علی باقری کنی باشد. وقتی باقری سفر می‌کند در یک پوزیشن باشیم و در هنگام ورودش به تهران، در پوزیشن عکسش قرار بگیریم.
شوخی معامله گران دلار با اندیکاتور مخصوص علی باقری

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اکوایران، بازار ارز و سکه رنج شد، بازار رسمی به سمت کانال جدید قدم برداشت، خبرنگار ایرانی می‌گوید انتهای این هفته دور دوم مذاکرات دوحه شروع می‌شود، خبرنگار خارجی می‌گوید قصدی برای مذاکره وجود ندارد. آیا می‌دانید اندیکاتور مخصوص علی باقری چیست؟

شب دوشنبه دلار پشت خطی تا انتهای شب صعودی بود اما صبح سه‌شنبه، بازار نرخ های پشت خطی را خیلی جدی نگرفت. در نهایت با نوسانات سه‌شنبه، دلار در معاملات عصر در محدوده 31 هزار و 400 تومان قرار داشت، اما نکته مهم اینجا بود که خریدار زیر نرخ بازار و تنها در کانال 30 هزار تومان دست به خرید می‌زد.

در بازار مرزی، هرات فردایی نوسان زیادی نداشت و در یک بازه 200 تومانی بالای 31 هزار تومان درجا زد. با اینحال هرات نقدی نوسان بیشتری داشت و مترصد این بود که به کانال 31 هزار تومان برسد که در نهایت موفق نشد.

نرخ تتر نیز یک نکته جالب داشت؛ تا ظهر برابر با دلار معامله می‌شد اما از عصر دلار را پشت سر گذاشت و به کانال 32 هزار رفت.

مسئله مهم دیگر، افول ارزش یورو برابر دلار در بازارهای جهانی بود که از سال 2002 بی‌سابقه بود. این مسئله باعث شده که نرخ یورو بیشتر از دلار افت کند.

در سمت رسمی بازار نیز دلار متشکل به 28 هزار تومان نزدیک می‌شود و دلار نیمایی آرام آرام به سمت 26 هزار تومان قدم برمی‌دارد. شاید اگر این دو بازار، تغییر کانال بدهند، برای بازار غیررسمی هم معنای خاصی داشته باشد.

بازار ارز دلار صرافی

 

اما چه حرف و حدیث‌هایی در بازار بیشتر چرخید؟

برخی معامله‌گران به طنز می‌گویند باید یک اندیکاتور بسازیم که تنها وابسته به سفرهای علی باقری کنی باشد. وقتی باقری سفر می‌کند در یک پوزیشن باشیم و در هنگام ورودش به تهران، در پوزیشن عکسش قرار بگیریم.

برخی افزایشی‌های بازار در بازار سه‌شنبه سعی می‌کردند گزارش معروف سازمان برنامه و پیش‌بینی‌های آن گزارش درباره نرخ دلار را یاداوری کنند تا یک موج منفی شکل بدهند. البته معمولا این اتفاق زمانی می‌افتد که دست بدبین‌ها در اخبار خالی می‌ماند.

چه خبرهایی در بازار ارز سه‌شنبه کار می‌کرد؟

خبرهای مربوط به مذاکرات خیلی وقت است که نبض بازار ارز را در دست دارد. خبرنگار نزدیک به وزارت خارجه در توییتی گفته که در آخر هفته و احتمالا در قطر مذاکرات ادامه خواهد یافت.

اظهارنظرهای منفی رابرت مالی و توییت خبرنگار وال استریت ژورنال نیز بازتاب زیادی داشت. خبرنگار وال استریت توییت زد که فعلا قصدی برای مذاکره وجود ندارد. خبرنگار گاردین نیز در جواب آن را تایید کرد.

از آن طرف خوشبین‌های بازار به صحبت‌های یک کارشناس امور بین الملل استناد کردند که گفته شکست مذاکرات در دو طرف دنبال نمی‌شود چون دو طرف جایگزینی ندارند. علی اکبر صالحی نیز گفته اگه تعلل کنیم، وارد کلاف سردرگمی می‌شویم که باز کردنش با خداست.

در خبر دیگری، محمد کشتی ارای، نائب رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفته برخی صرافان سعی می‌کنند دلار بین 29 تا 30 هزار تومان باشد، اما دلالان سعی می‌کنند نرخ را افزایش دهند. اما مشاهدات از کف بازار نشان می‌دهد که چنین چیزی نیست. نشان به آن نشان که صرافی بانک شهر، نرخ را 30 هزار و 200 تومان روی تابلو برد. صرافان دیگر نیز بین 30 تا 31 هزار تومان فروشنده بودند و تنها صف دلار سهمیه‌ای هم جلوی صرافی‌ای بود که 29 هزار و 900 تومان اقدام به فروش می‌کرد.

در معاملات سه‌شنبه به طور کامل بازار رنج بود، همان سناریو اولی که در «کف بازار» دوشنبه به آن اشاره شده بود، محقق شد.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید