اقتصادی‌ترین سدانی که با فناوری فرانسوی‌ها تولید می‌شود

کدخبر: ۶۸۰۷۸۷
اقتصادنیوز: گروه صنعتی ایران خودرو با هدف تامین خودروی برقی برای تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی و کلانشهرها، به واردات خودروی برقی لونا اقدام کرده است؛ اقتصادی‌ترین سدانی که اصالتا چینی بوده و با کمک فناوری فرانسوی‌ها ساخته شده است.
اقتصادی‌ترین سدانی که با فناوری فرانسوی‌ها تولید می‌شود

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا از ایکوپرس، محصول برقی لونا GRE با مشخصات فنی قابل قبول و امکانات ایمنی و رفاهی خودرویی مطلوب، برای شبکه تاکسی‌رانی در نظر گرفته شده و تجربه سفر درون شهری مناسبی را برای مسافران فراهم می کند.

خودروی برقی لونا با برخورداری از گارانتی سه ساله یا ۱۰۰ هزارکیلومتر پیمایش و هم چنین گارانتی شش ساله یا ۵۰۰ هزار کیلومتر پیمایش برای باتری درصورت نگهداری متناسب با توضیحات ارایه شده در دفترچه راهنمای خودرو، اطمینان خاطر و آرامش را برای دارندگان این محصول به ارمغان می‌آورد.

متوسط کیلووات ساعت برق مصرفی برای هر ۱۰۰ کیلومتر پیمایش (مسیر استاندارد) برای خودروی لونا ۱۱ کیلووات ساعت است و این میزان در سیکل ترکیبی (با فرض ۳۲ درصد افت پیمایش) حدود ۱۴.۵ کیلووات ساعت است. این درحالی است که مصرف سوخت بنزین در هر ۱۰۰ کیلیومتر پیمایش (درمسیر استاندارد) برای خودروی دنا و تارا حدود هشت لیتر درسیکل ترکیبی (با فرض ۲۲ درصد افزایش مصرف) حدود ۱۰ لیتر است.

خبر مرتبط
بازار خودرو تکان خورد/ هایما 30 میلیون گران شد+ جدول

اقتصادنیوز: بررسی‌های بازار حاکی از آن است که بازار خودرو از شرایط پایدار خارج شد و شاهد افزایش قیمت در برخی از خودروهای مونتاژی بودیم.

با توجه به موارد فوق، هریک از خودروهای مورد بررسی با فرض پیمایش یک هزار و۶۷۰ کیلومتر در طول یک ماه حدود ۴۰۰ هزار تومان در خودروهای بنزینی نظیر دنا هزینه خواهد داشت، درحالی که برای خودروی برقی لونا، هزینه ماهانه انرژی درحال حاضر حدود ۲۱۰ هزارتومان برآورد می‌شود؛ با یک حساب سر انگشتی، خودروی برقی لونا ماهانه مبلغ ۱۹۰هزار تومان صرفه‌جویی برای دارندگان آن به همراه خواهد داشت. همچنین با توجه به این‌که قطعات مصرفی روی خودروهای برقی نسبت به خودرو های بنزینی کم‌تر است، هزینه تعمیر و نگهداری این خودروها به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت.

پیشرانه الکتریکی خودروی برقی لونا قادر به تولید حداکثر توان ۱۴۹.۵ اسب بخار و شتاب صفر تا صد ۹.۵ ثانیه است، چنین شتابی برای خودروهای بنزینی هم قیمت، به راحتی قابل دست‌یابی نیست، در حالی که خودروی لونا در لحظه می‌تواند بسیار راحت‌تر از رقبای بنزینی خود شتاب بگیرد. هم چنین، ظرفیت باتری این خودرو ۴۳.۹ کیلووات ساعت است که در شرایط استاندارد توانایی ۴۰۰ کیلومتر پیمایش را دارد.

از مزیت‌های فنی، ایمنی و رفاهی خودروی لونا برقی نیز می‌توان به سیستم کمکی در سربالایی، سیستم کمکی حرکت در سراشیبی، ترمز پارک برقی، سنسور نور و باران، دو کیسه هوا، استارت دکمه‌ای، ترمز پارک برقی، صندلی راننده شش‌حرکته دستی و صندلی سرنشین جلو چهار حرکته دستی، نمایش میزان باد لاستیک پاورویندوز، آنتی‌ترپ شیشه راننده، سیستم ضدلغزش، سیستم تهویه اتوماتیک، فرمان برقی، جلو آمپر دیجیتالی، کمک ترمز اضطراری، سیستم ترمز ضد قفل، آیینه‌های جانبی برقی و سیستم بازشدن خودکار قفل درها هنگام تصادف و... اشاره کرد.

طراحی لونا در مجموع برای یک سدان اقتصادی و مناسب برای حمل و نقل شهری خوب است و کابین و فضای داخلی این خودرو می‌تواند انتظارات سرنشینان را برآورده کند، به نحوی که افراد حاضر در ردیف عقب محدودیتی در فضای پا و سر احساس نخواهند کرد.

خبر مرتبط
جزئیات مهم از فروش فوری 2 خودرو برقی ایران خودرو+ جدول

اقتصادنیوز: عرضه عمومی خودروهای برقی با موعد تحویل فوری و شرایط ویژه از ساعت ۱۰ صبح فردا (سه‌شنبه یکم آبان ماه) از طریق نمایندگی‌های مجاز ایران‌خودرو آغاز می‌شود.

هم چنین، شارژ کامل باتری خودروی لونا درصورت استفاده از سیستم شارژ معمولی نزدیک به هشت ساعت طول می‌کشد، این در حالی است که با شارژ سریع حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز است تا باتری از ۲۰ به ۸۰ درصد برسد.

از دیگر ویژگی های قابل توجه این خودرو، قابلیت شارژ در پارکینگ منزل است که به گونه‌ای تعبیه شده که در صورت عدم وجود سیستم ارت در منزل نیز فرآیند شارژ صورت پذیرد.

گروه صنعتی ایران خودرو افزون بر این‌که برندی معتبر و با کیفیت را انتخاب کرده، ارایه قطعات و لوازم و نیز خدمات پس از فروش بهینه و در دسترس و مطمئن را برای مالکان این خودرو تدارک دیده است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید