خبر تلخ کرونایی سخنگوی وزارت بهداشت

کدخبر: ۴۰۲۶۷۸
اقتصادنیوز : سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به افزایش بار بیماری کرونا در کشور،‌ گفت: تعداد مبتلایان به کرونا در کشور به شکل نگران کننده‌ای رو به افزایش است و طی روزهای آتی مطمئنا باید شاهد بالاتر رفتن آمار فوت شدگان بیماری باشیم.
خبر تلخ  کرونایی سخنگوی وزارت بهداشت

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا ،سیما سادات لاری،‌ گفت: از روزهای نخستین شیوع بیماری کرونا در کشور مقامات بهداشتی بارها بر تاثیر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و نقش سفرها در گسترش شیوع بیماری تاکید داشتند و متاسفانه با افزایش تردد در جاده‌های کشور در ایام نوروز و کاهش رعایت شیوه‌ نامه‌های بهداشتی روند ابتلا به بیماری در تمامی استان‌های کشور به جز استان خوزستان افزایشی شده است.

وی افزود: ما شاهد افزایش تعداد شهرستان‌های قرمز به ۴۶ و شهرستان‌های نارنجی به ۱۱۹ شهرستان هستیم. همچنین ۲۴۶ شهرستان در وضعیت زرد و تنها ۳۷ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: تعداد مبتلایان به کرونا در کشور به شکل نگران کننده‌ای رو به افزایش است و طی روزهای آتی مطمئنا باید شاهد بالاتر رفتن آمار فوت شدگان بیماری باشیم. شکست بیماری جز با عمل به توصیه‌های بهداشتی میسر نمی‌شود.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    • نیم قرن با اقتصاد ایران؛ ۱۴ اسفند

      اقتصادنیوز: در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از…

    کارگزاری مفید