این گل های آپارتمانی حشرات را از خانه شما دور می کنند

کدخبر: ۴۱۱۷۰۱
برای نسل انسان‌هایی که تا حد زیادی از طبیعت فاصله گرفته‌اند و در خانه‌های آپارتمانی کوچک تا بزرگ زندگی می‌کنند، رشد دادن گیاهان آپارتمانی می‌تواند روحیه طبیعت دوستی آنها را تا حدی خوشنود کند.
این گل های آپارتمانی حشرات را از خانه شما دور می کنند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، ضمن اینکه شاید اگر بدانید برخی از این گیاهان می‌توانند نقش خوبی در دفع حشرات داشته باشند، به نگهداری از این گیاهان بیشتر ترغیب شوبد. در ادامه، تلاش کرده‌ایم چندین گیاه آپارتمانی که در دفع حشرات بسیار موثر هستند را معرفی کنیم:

  1. ریحان(Basil)

بله، سبزی خوشمزه‌ای به نام ریحان می‌تواند یکی از دفع کننده‌های قوی حشراتی مانند پشه‌ها باشد. ریحان به دلیل بوی ویژه‌ای که دارد و روغنی که روی برگ‌هایش پخش می‌کند، از زمان‌های بسیار قدیم ماده بسیار خوبی برای دفع حشرات بوده است. علاوه بر آن، می‌توانید از ریحان تازه برای طعم‌دار کردن غذاهای خود هم استفاده کنید.

یک روش دیگر برای کمک گرفتن از ریحان در دفع حشرات، ایجاد اسپری ریحان است. برای اینکار می‌توانید برگ‌های ریحان را با ساقه‌هایش قیچی کنید. در مقداری آب جوشان بریزید تا برای چند ساعت بماند. بعد از آن، برگ‌ها را خوب فشار دهید و از آب خارج کنید. آب باقی مانده را داخل ظرف اسپری بریزید و در یخچال نگهداری کنید و هر زمان که نیاز داشتید، به مناطقی که مد نظر دارید، اسپری ریحان را انجام دهید.

  1. اسطوخودس (Lavender)

گل‌های اسطوخودس علاوه بر زیبایی خاصی که به دکوراسیون منزل شما می‌دهند، می‌توانند دافع خوب حشراتی مانند مگس‌ها، سوسک‌ها و حتی کک‌ها باشند. اما توجه داشته باشید که استفاده از تمامی این گیاهان آپارتمانی نمی‌تواند جایگزینی برایسمپاشی منزل با روش اصولیبرای دفع حشراتی مانند سوسک‌ها را بگیرد.

  1. رزماری (rosemary)

رزماری گیاه شگفت‌انگیزی است وحتما از اثرات دارویی آن در بهبود درد‌های روماتیسمی و آرتروزی شنیده‌اید. این گیاه خوشبو را می‌توانید به عنوان چاشنی در برخی غذاها اضافه کنید و در گلدان بکارید و یا مانند ریحان اسپری آن را تهیه کنید و در مواقع نیاز، مورد استفاده قرار دهید.

  1. گیاه لمون بالم (lemon balm)

این گیاه به دلیل داشتن ترکیبی به نام سیترونلال (citronellal) می‌تواند دافع بسیار خوبی برای حشرات باشد.

  1. گیاه مریم گلی (sage)

این گیاه نیز بوی شدیدی دارد و دارای روغن است و ماده خوبی برای دفع پشه‌ها و مگس‌ها است. می‌توانید این گل را در گلدان بکارید و هر زمان که نیاز داشتید، برگ‌های آن را قیچی کنید و زمانی که برگ خشک شد، آن را بسوزانید. نتیجه عالی خواهد بود.

  1. گل همیشه بهار (common marigold)

222222222222222222222222222222222

این گیاه نیز با بوی که دارد، دفع کننده حشرات مختلفی مانند پشه، مگس‌ها و سایر حشرات دوبال است. در عین حال به خاطر گل‌هایی که دارد زیبایی خوبی به خانه می‌دهد.

  1. گیاهان گوشتخوار (carnivorous plants)

اگرچه این گیاهان، به تازگی در بازار ایران عرضه می‌شوند، اما اگر به داشتن این گیاهان در خانه علاقمند باشید می‌توانید از ویژگی جذب و خوردن حشرات آنها هم استفاده کنید.

  1. نعناع (Mints)

اگر گلدان نعنا در خانه داشته باشید، روش خوبی برای دفع پشه‌ها ایجاد کرده‌اید. عصاره آن را هم می‌توانید به همراه سرکه در مناطقی که می‌خواهید اسپری کنید.

  1. گل داوودی (Chrysanthemums)

تخقیقات نشان می‌دهد گیاه گل داوودی برای دفع مورچه، سوسری‌ها، کنه‌ها، عنکبوت‌ها و کک‌ها مناسب است.

  1. آلیوم (Alliums)

این گیاهان را می توان در باغچه کاشت، به راحتی رشد می‌کنند، اندازه بزرگی دارند و دافع خوبی برای حشرات مختلف باغچه مانند کرم‌های کاهو، شته‌ها و آفت هویج هستند. علاوه بر این اگر در باغچه گوجه، سیب زمینی، بروکلی و فلفل کاشته‌اید، الیوم برای دور کردن حشرات آنها هم مفید است.

  1. گیاه آپارتمانی برگ عبایی (Cast iron plant)

این گیاه با نام علمی (Aspidistraelatior) یک گیاه مقاوم آپارتمانی است و به مراقبت چندانی هم نیاز ندارد و دافع خوبی نسبت به حشرات است.

  1. گیاه همیشه سبز چینی (Chinese evergreen)

این گیاه با نام علمی (Aglaonema)، برگ‌های سبز با رگه‌های سفید دارد که با نور کم رشد می‌کنند. این گیاه نیز که در ایران با نام آگلونما نخشید شناخته می‌شود، آفت کش خوبی در منازل محسوب می‌شود.

  1. پیازچه (Chives)

این گیاه را می توانید در باغچه و کنار دیگر سبزی‌ها و گیاهان بکارید. بویپیازچه، مانع از رشد مگس‌ها، شته‌ها و سوسک‌های ژاپنی می‌شود.

  1. حسن یوسف (Coleusblumei)

33333333333333333333333333333

این گیاه با رنگ‌های دوست داشتنی اط طیف قرمز تا بنفش، دافع خوبی برای حشرات است، اما نیاز به نور دارد، نگهداری از آن دشوار است و جای آن در خانه نباید زیاد عوض شود.

  1. دراسنا (Dracaena)

حاشیه برگ‌های این گیاه، کرمی رنگ، زرد و یا سفید است. رطوبت را ترجیح می‌دهد و برای از بین بردن حشرات آشپزخانه و حمام مناسب است.

  1. گل یشم (Jade)

این گیاه با نام علمی Crassulaarborescens، دارای برگ‌های سبز درخشان است و با وجود آفتاب به خوبی رشد می‌کند، با قلمه زدن زیاد می‌شود و به خاطر شیره‌ای که در برگ‌ها دارد، دافع حشرات است. درباره گیاه یشم در این لینک بیشتر بخوانید.

  1. گیاه سنسوریا (Snake plant)

این گیاه با نام علمی (Sansevierias) نیاز چندانی به نور ندارد، رشد ان در خانه اسان است، برگ‌های چرمی زرد، کرمی رنگ و سبز دارد و حشرات موذی را دفع می‌کند

سمپاشی را فراموش نکنید

استفاده از تعدادی از گیاهان به طور حتم، علاوه بر زیبا کردن خانه و ایجاد حس خوب در شما، می‌تواند نقش خوبی در دفع حشرات مختلف از شپش گرفته تا سوسک داشته باشد، اما در دنیای امروز، هیچ کدام از این موارد، نمی تواند جای سمپاشی اصولی را بگیرد. اگر مایلید، تمام روزهای سال را با خیال آسوده در خانه باشید، سعی کنید هزینه سمپاشی منزل را محاسبه کنید و از سازمان‌هایی که بهترین قیمت سمپاشی را به همراه کیفیت مناسب ارائه می‌دهند، درخواست کمک کنید.

تور زدن ورودی‌ها را جدی بگیرید

یکی دیگر از کارهایی که بسیار ضروری است (حتی اگر سمپاشی کرده‌اید) نصب توری پنجره و یا سرویس توری است. شما می‌توانید به راحتی از راه‌های ارزان برای نصب توری استفاده کنید، مانند انواع چسپی و یا به سراغ توری‌های فلزی حرفه‌ای بروید تا مطمئن باشید برای سالیان سال، دیگر نیازی به تعمیر و سرویس مجدد توری‌ها نخواهید داشت.

امیدواریم راه‌های ارائه شده را امتحان کنید و نتیجه دلخواه را در دفع حشرات و جلوگیری از ورود آنها به خانه بگیرید.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید