این سه شهر هنوز در وضعیت قرمز کرونایی هستند
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با اشاره به آخرین وضعیت بیماری کرونا در کشور اظهار کرد: در حال حاضر در هفته چهارم اردیبهشت ماه میزان بستری به ۱۶ هزار و ۲۷۰ عدد رسیده و میزان فوت ناشی از بیماری کرونا به ۲ هزار و ۳۱۲ نفر در هفته چهارم اردیبهشت ماه رسیده است. امروزه تعداد بستریهای روزانه کرونای مثبت به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در حدود ۲/۵ است.
او ادامه داد: در حال حاضر دو میلیون و ۷۹۹ هزار و ۴۱۵۴ مورد شناسایی شده و متاسفانه ۷۷ هزار و ۵۳۲ نفر بر اثر بیماری کرونا فوت کرده اند. در دنیا ۱۶۴ میلیون و ۳۷۱ هزار و ۹۷۹ نفر مبتلا به بیماری کرونا شده و سه میلیون و ۴۰۶ هزار و ۷۸۶ نفر در جهانم فوت کرده اند.
حریرچی بیان کرد: در هفته قبل ۴۶ شهر قرمز، ۲۶۳ شهر نارنجی و ۱۳۹ شهر زرد داشتیم که خوشبختانه در این هفته ما تنها سه شهر قرمز، ۲۶۲ شهر در وضعیت نارنجی و ۱۸۳ شهر زرد در کشور داریم.
معاونکل وزیر بهداشت افزود: با عبور از روند فزاینده شیوع کرونا، به تازگی روند نزولی قابل توجهی در موارد سرپایی و بستری شاهدیم.
حریرچی اضافه کرد: با وجود این روند اما همچنان آمار فوتی ها بالاست، چرا که در مرحله اول آمار مراجعان سرپایی، بعد بستری و در نهایت میزان فوتی ها کاهش می یابد.
حریرچی بیان کرد: میزان رعایت شیوه نامهها بیشتر شده و همین امر باعث کاهش موارد ابتلا و بستری در کشور خواهد شد. موضوع بیماری کرونا و سلامت مردم به هیچ وجه انتخاباتی نبوده و سلامت مردم مسئله مهمی برای وزارت بهداشت محسوب میشود.
او ادامه داد: در حال میزان موارد بستری و ابتلا کاهش پیدار کرده، اما در مناطقی مانند سیستان و بلوچستان هنوز ما شاهد روند نزولی نیستیم و در استانهای شمالی روند نزولی بیشتر است و در تهران وضعیت شکننده و روند نزولی کند است.
حریرچی بیان کرد: رستورانها به دلیل در آوردن ماسک هنگام غذا خوردن محیط خطرناکی از لحاظ بیماری کرونا است.
حریرچی بیان کرد: در حال حاضر نمودارها در کشور روند نزولی دارند و هرچه قدر مردم شیوه نامهها را رعایت کنند میزان کاهش موارد بستری در کشور کم میشود.
او ادامه داد: ما به کاندیداهای محترم انتخاباتی توصیه میکنیم تبلیغات خودرا در فضای مجازی و رسانه ملی انجام دهند و از برگزاری تجمع دوری کنند، زیرا تجمعها برای بیماری کرونا خطرناک است. مردم به دلیل بیماری کرونا و تحریمهای اقتصادی در فشار بوده و کاندیداها سعی کنند نسبت به آینده مردم را خوش بین و امیدوار کنند، زیرا آینده کشورمان درخشان است.
حریرچی اضافه کرد: کاندیدها باید تاب آوری مردم را افزایش دهند و خود اتکایی را تبلیغ کرده و از نگاه بدبینانه و نگاه نامیدانه و انجام رفتارهای سیاه نمایی بپرهیزند.
در ادامه جعفر صادق تبریزی مدیر شبکه وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر واکسیناسیون به خوبی در حال انجام است و هفته آینده جمعیت بالای ۷۰ سال به بالا واکسن را دریافت خواهند کرد. معلمان گرامی در مرداد ماه واکسینه می شوند و تا اول سال تحصیلی جدید آماده بازگشایی مدارس باشند؛ و واکسن ایرانی نیز در مرداد ماه به دست ما خواهد رسید. در فاز سوم یعنی در تیر و مرداد ماه صاحبان مشاغل حساس و معلمان را واکسینه خواهیم کرد.
او بیان کرد: واکسنهای بازار سیاه تقلبی بوده و زنجیره سرد در آنها رعایت نشده است. مردم عجله نکرده و مطابق اولویتها و براساس برنامه به مراکز بهداشتی مراجعه کنند. روند مطلوبی در روند ایمن سازی ایجاد شده و حدود ۶۲۲ پایگاه تجمیعی واکسیناسیون در کشور راه اندازی شده است.