چرا ریحانه پارسا به برنامه رامبد جوان و اشکان خطیبی دعوت شد؟/ جنجال هایی که تمامی ندارد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از عصرایران، روز گذشته شایعه فوت ریحانه پارسا به دلیل قتل یا خودکشی و ... در فضای مجازی چند ساعتی جنجال به پا کرد و عاقبت با خبری که آخر شب از سلامتی خود داد، همه به این نتیجه رسیدند که این هم یکی دیگر از بازیهای این جماعت صیادان فالوئر (دنبال کننده) است.
نکته قابل توجه این است که ریحانه پارسا غیر از جنجال چه نکته دیگری دارد که این گونه اخبار مربوط به او مورد توجه قرار میگیرد و در شبکههای اجتماعی به شکل گسترده پوشش داده میشود؟!
ریحانه پارسا یک بازیگر جوان معمولی بود که در سریالیبه نام (پدر) تابستان سال 97 از تلویزیون پخش شد و در صحنه ای از آن پسر جوان نقش اصلی برای فرار از دست 2 دختر دانشجو، خودش را از پنجره دانشگاه به پایین پرتاب میکرد. در آن زمان این صحنه سریال جنجال زیادی به همراه داشت و نه بازی ریحانه پارسا، اما آنچه که باعث جنجالی شدن ریحانه پارسا شد همزمان با اتمام پخش سریال پدر، ریحانه پارسا عکسهایی متفاوت با آن ظاهری که در تلویزیون از او دیده شده بود را تحت عنوان مدل برای یک برند لباس و ... در فضای مجازی منتشر کرد.
بعد از آن فعالیت هنری نداشت تا در سال 98 در فیلم خوب، بد، جلف 2 (ارتش سری) پیمان قاسم خانی بازی کرد. که آن هم به دلیل حرکات عجیب و غریب (انواع ژست و ادای عشوهگونه برای عکاسها) که در جلسه مطبوعاتی فیلم در جشنواره فجر از خود نشان داد باز با حاشیه همراه شد!
غیر از این یک سریال و یک فیلم از او هنر آفرینی دیگر وجود نداشت. اما در شروع روزهای کرونایی (اسفند ماه سال 98) خبر ازدواج او با مهدی کوشکی (بازیگر) سر و صدای زیادی در فضای مجازی داشت. دلیلش هم معلوم است اختلاف سنی 18 ساله آنها و ... و بعد هم رفتن به ترکیه و پیوستن به گروههای سایتهای شرطبندی و... ارتباط با افراد سایت های شرطبندی مانند پویان مختاری و ... انواع جنجالهای ریز و درشت از ترکیه تا به این خبر قتل یا خودکشی آخر.
شکی نیست شخصیت فردی هر کس و شرایط تربیتی او در خانواده و ... بسیار مهم است اما عواملی هم در کنار این موارد قرار میگیرد که نه تنها بی تاثیر نیستند بلکه بعضی وقتها سرنوشت ساز میشوند.
پرسش این است که ریحانه پارسا زمانی که در ایران بود و فقط یک سریال بازی کرده بود چرا به برنامه پربیننده آن زمان تلویزیون "خندوانه" دعوت شد؟ که بگویید من اینجوری فکر میکنم و هر چه کرده ام قبلا به آن فکر کرده ام و ... !
در فضای مجازی هم هرچه وجود دارد از همین برنامهها و گفتگوهاست تا بعد به مرحله لایو گذاشتن در اینستاگرام میرسند. پرسش این است چرا با یک حضور بسیار ساده در یک سریال و یک فیلم او را در جایگاهی قرار دادند که انگار تاریخ سینما وتلویزیون این کشور به قبل از او و بعد از او تقسیم شده است؟
چرا یک پلتفرم اینترنتی برنامه ای با اجرای اشکان خطیبی (بازیگر، موزیسین، نوازنده و ....) تولید کرد که ریحانه پارسا و مهدی کوشکی را مقابل مخاطب گذاشتند تا از آشنایی و چگونگی ازدواج، زندگی مشترک و ... به بینندگان اطلاع رسانی کنند! مگر آنها که هستند و چه کارنامهای دارند که بگویند چه اتفاقاتی در این مدت یک، دو ماه بعد از ازدواج داشتهاند و مردم چه گفتهاند و شما چه؟ کدام یک از شما مهربانتره؟ کی پیشنهاد ازدواج رو داد؟ کی در اینستاگرام بیشتر میچرخه؟ کی باسوادتره؟ کی حسودتره؟ کی فضولتره؟ پرخورتره؟ معروفتره؟ و ... ! اصلا این زوج گرامی غیر از حاشیه ازدواج مدل کودک همسری چه سابقه هنری دارند و چه کردهاند که به چنین جایگاهی ارتقا یافتند؟
قابل ذکر است که در سطح جهان هم نمونه های مشابه وجود دارد یکی از معروفترین آنها «آماندا باینز» است که از کودکی و نوجوانی در زمینه بازیگری در هالیوود فعالیت داشت و بسیار هم موفق بود اما بعدتر به دلیل اعتیاد و دچار شدن به اختلالات شخصیتی کاملا به ورطه نابودی کشیده شد، اما باز کارنامه هنری آماندا باینز و کسی چون ریحانه پارسا اصلا قابل قیاس نیست او بیش از 10 فیلم سینمایی بین المللی و 10 سریال هالیوودی و چند آهنگ در کارنامه دارد.
کم جوان و نوجوان موفق در این مملکت وجود ندارد، از برندگان مدالهای طلا و نقره المپیادهای علمی جهانی مانند ریاضی، فیزیک، شیمی، کامپیوتر و ... در سطح جهان و یا مدال آوردن ورزشکاران رشته های مختلف از کشتی و بوکس گرفته تا شطرنج و ... کی یک بار یکی از این افتخار آفرینان را به تلویزیون آوردید و یا یک صدم ریحانه پارسا او را مطرح ساختید؟!
برای قهرمانان و افتخار آفرینان واقعی چه کردید در صداوسیما و رسانه های رسمی و غیر رسمی کشور؟ همین الان این جوانان کشتیگیر که یک مدت پیش این افتخارات بزرگ را در المپیک و مسابقات جهانی رقم زدند را چند بار در تلویزیون آوردید و یا با آنها گفتگویی اینترنتی انجام دادید؟ واقعا اسم مریم میرزاخانی را هیچ کسی نشنیده بود تا وقتی که فوت کرد و تازه جامعه فهمید که چه کسی را از دست دادهایم!
اگر جایی ریحانه پارسا یا امثال او باشند تمام دوربینها به سمت آنها میچرخد چرا چون سطحشان همین است! صداوسیما، پلتفرمها ، رسانهها و ... که همیشه هم دم از فرهنگ سازی و الگو سازی میزنند هم ذائقهشان همین افراد است برای کسب بینده بیشتر و این افراد هم حاشیه بیشتر میسارند تا بیشتر دیده شوند، و متاسفانه تکرار این چرخه معیوب!
آیا غیر از این است که همین نمونه پارسا را تشریح کردیم؟!
و این گونه است که در مراحل بعدی کاسبان فالوئر و صیادان فالوئر ساخته میشود و پا به عرصه ظهور میگذارند.