مدرسه سلول های بنیادی افتتاح شد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان روز پنجشنبه در مراسم آغاز به کار این مدرسه گفت: سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی از موضوعات مطرح در جهان است و با وجود اینکه علم جوانی است اما در کشور و به ویژه در دانشگاه علوم پزشکی کرمان فعالیتهای خوبی در این زمینه انجام شده است.
دکتر مهدی احمدی نژاد ضمن قدردانی از بسیج دانشجویی و مرکز سلولهای بنیادی دانشگاه در راه اندازی این مدرسه، افزود: به نتایج این مدرسه خوش بین هستم و امیدوارم دانشجویان از این مدرسه نهایت استفاده و بهره را ببرید.
آینده سلامت دنیا و کشور با فناوری نوین دگرگون میشود
رئیس ستاد توسعه علوم فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری نیز گفت: آینده سلامت دنیا و کشور با کمک فناوریهای نوین دگرگون خواهد شد.
اقتصادنیوز: یک مرد 59 ساله مبتلا به دیابت نوع 2 با روش پیوند سلولی جدید ، 33 ماه است که بدون انسولین و دارو به زندگی خود ادامه می دهد این موضوع باعث امیدواری سایر بیماران دیابتی شد ه است.
دکتر احسان عارفیان در خصوص شاخه های مختلف علم سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، افزود: محصولات بسیاری از این علم برای درمان بیماری ها تولید شده و این علم آینده خوبی پیش رو دارد.
وی یادآور شد: رتبه دوازدهم ایران در حوزه پژوهش در سال ۲۰۲۳ نشان میدهد که با توجه به تحریم ها و مشکلات، فعالیت های تحقیقاتی قابل توجهی در این زمینه انجام شده است.
اقتصادنیوز: کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال ۱۴۰۳ از فردا ۶ خرداد در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی در دسترس داوطلبان قرار می گیرد.
به گفته وی اکنون بیش از ۳۰۰ شرکت دانش بنیان در ایران فعال است که ۲۰ درصد این تعداد در زمینه سلولهای بنیادی فعالیت دارد.
براساس این گزارش، در آغاز به کار مدرسه سلولهای بنیادی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دکتر مهدی احمدی نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان و دکتر عارفیان رییس ستاد توسعه علوم فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری حضور داشتند.
این مراسم به مدت ۲ روز برگزار می شود و دانشجویان شرکت کننده با حضور درکارگاههای تئوری و عملی مطالبی را در خصوص آشنایی با سلولهای بنیادی، نانوفناوری در پزشکی بازساختی، ژن تراپی سلولهای سوماتیک، ثبت اختراع و ثبت شرکت تجاری سازی، کاربرد سلولهای بنیادی در بالین، کشت سلولی، مهندسی بافت، فلوسایتومتری و نانوفناوری فرا میگیرند.