مسمومیت ۵ نفر بر اثر گازگرفتگی در این شهر
اقتصادنیوز: سخنگوی اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از مسمومیت پنج نفر در پی گازگرفتگی خبر داد.
![مسمومیت ۵ نفر بر اثر گازگرفتگی در این شهر](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/CztXDiJVp15w/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtVJB9yt-RBXA,/%DA%AF%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%DA%AF%DB%8C+.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، عارف شرهانی اظهار کرد: در پی نشت گاز بخاری که ساعت ۱۳:۴۵ امروز (۱۵ آذرماه) در منزلی در خیابان ۱۳ شرقی کیانپارس در اهواز رخ داد، پنج نفر دچار مسمومیت با گاز CO2 شدند.
وی افزود: در این حادثه دو پسر بچه هشت و ۱۳ ساله، یک زن ۴۳ ساله، یک دختر ۱۷ ساله و یک مرد ۳۶ ساله دچار مسمومیت شده بودند که در محل خدمات درمانی مورد نیاز را دریافت کردند.