زمان برگزاری آزمون‌های ارشد و دکتری + مدارک لازم

کدخبر: ۷۰۵۲۳۴
اقتصادنیوز: کارت شرکت در آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و آزمون مقطع دکتر از روز دوشنبه ۲۹ بهمن ماه بر روی درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت و داوطلبان لازم است بر اساس مشخصات شناسنامه‌ای و مشخصات ثبت‌نامی شامل شماره پرونده و کد پیگیری تا امروز چهارشنبه نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام کنند.
زمان برگزاری آزمون‌های ارشد و دکتری + مدارک لازم

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، مهلت توزیع کارت شرکت در آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و آزمون مقطع دکتری (نیمه‌متمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴ امروز پایان می‌یابد.

آزمون ورودی مقطع کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ صبح و بعدازظهر فردا پنجشنبه ۲ اسفندماه و صبح جمعه ۳ اسفندماه سال ۱۴۰۳ و آزمون مقطع دکتری (نیمه‌متمرکز) «Ph.D» سال ۱۴۰۴ بعدازظهر فردا، پنجشنبه ۲ اسفندماه بر اساس اطلاعات مندرج بر روی کارت شرکت در این آزمون‌ها برگزار خواهد شد.

خبر مرتبط
آخرین مهلت توزیع کارت آزمون‌های ارشد و دکتری

اقتصادنیوز: فردا، آخرین مهلت توزیع کارت آزمون‌های ارشد و دکتری اعلام شد.

کارت شرکت در این آزمون‌ها از روز دوشنبه ۲۹ بهمن ماه بر روی درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفت و داوطلبان لازم است بر اساس مشخصات شناسنامه‌ای و مشخصات ثبت‌نامی شامل شماره پرونده و کد پیگیری تا امروز چهارشنبه نسبت به پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام کنند.

برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و همچنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار و ارائه آن الزامی است. آن دسته از متقاضیان آزمون ورودی مقطع کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ که علاوه بر کدرشته امتحانی اصلی، متقاضی شرکت در رشته امتحانی دوم و رشته‌ شناور نیز بوده‌اند، باید کارت شرکت در آزمون رشته امتحانی دوم خود را نیز از درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان پرینت و به آدرس حوزه امتحانی مندرج بر روی کارت مراجعه کنند. زمان برگزاری آزمون تمامی رشته‌های شناور بعدازظهر روز پنجشنبه ۲ اسفند است.

متقاضیانی که اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار را همراه نداشته باشند، از ورود آنان به جلسه آزمون جلوگیری خواهد شد، ضرورت دارد داوطلبان گرامی برای اطلاع از جزئیات دریافت کارت و برگزاری آزمون، اطلاعیه‌های منتشر شده در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور را به دقت مطالعه کنند.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید