تظاهرات علیه ایلان ماسک در آمریکا و اروپا

کدخبر: ۷۱۱۸۴۶
اقتصادنیوز: معترضان به اختیارات گسترده ایلان ماسک میلیاردر آمریکایی در دولت ایالات متحده و اقدامات وی برای اخراج کارکنان نهادهای دولت فدرال در سراسر آمریکا، کانادا و برخی شهرهای اروپایی تظاهرات کردند.
تظاهرات علیه ایلان ماسک در آمریکا و اروپا

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا از خبرگزاری فرانسه، معترضان شنبه در مقابل نمایشگاه‌ها و بنگاه‌های معاملاتی خودروهای شرکت تسلا که ایلان ماسک مالک آنهاست، تظاهرات کرده و بنرهایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود: «ماسک پول ما را می‌دزد» و «کشور ما را پس بگیرید.»

برخی معترضان در تظاهرات روز شنبه همچنین تعطیلی اداره کارآمدی دولت را که توسط ماسک اداره می‌شود، خواستار شدند. ماسک در این اداره در راستای کاهش هزینه‌های دولت فدرال موجی از اخراج کارکنان را به راه انداخته است.

ایالت‌های نیویورک، فلوریدا، ماساچوست و کالیفرنیا در آمریکا، شهر ونکوور در کانادا و همچنین شهرهای اروپایی لندن، برلین و پاریس از جمله نقاطی بود که شاهد تظاهرات علیه ماسک بود.

این تظاهرات که عمدتا مسالمت‌آمیز بود پس از آن برگزار شد که برخی معترضان اخیرا به نمایشگاه‌های تسلا، ایستگاه‌های شارژ برقی خودروها و وسایط نقلیه ساخت این شرکت حمله کرده و خساراتی به آنها وارد کردند.

دادستان کل آمریکا پیشتر این اقدامات را «تروریسم داخلی» خوانده و گفته بود که تحقیقات درباره خرابکاری‌ها علیه خودروها و نمایشگاه‌های خودروی تسلا آغاز شده است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید