شرط جالب رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر

کدخبر: ۷۱۳۹۱۵
اقتصادنیوز: رونالدو برای تمدید قراردادش شرط گذاشت.
شرط جالب رونالدو برای تمدید قرارداد با النصر

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، کریستیانو رونالدو برای ماندن در النصر از مدیریت باشگاه خواسته است که تیمی قدرتمند را برای فصل آینده تشکیل بدهد.

 کریستیانو رونالدو در ۴۰سالگی همچنان می‌درخشد و ستاره نخست النصر به شمار می‌آید. این ستاره پرتغالی در فصل جاری لیگ حرفه‌ای عربستان ۲۵ بازی انجام داده و توانسته است ۲۱ گل به ثمر برساند و سه پاس گل هم بدهد.

قرارداد او با النصر تابستان پیش رو به پایان می‌رسد و این بازیکن سرشناس هنوز تصمیم نهایی‌اش را برای ماندن در این تیم نگرفته است. البته همه شواهد نشان می‌دهند او در النصر و فوتبال عربستان باقی خواهد ماند. فابریتزیو رومانو، خبرنگار سرشناس ایتالیایی، خبر ماندن کریستیانو رونالدو در النصر را تایید کرد و نوشت: رونالدو از مدیریت باشگاه النصر خواسته است که تیم قدرتمندی را راهی فصل بعد کنند.

رونالدو در سومین فصل حضورش در النصر همچنان در حسرت قهرمانی در لیگ عربستان است. النصر در فصل جاری هم شانس کمی برای کسب عنوان قهرمانی در لیگ عربستان دارد و در رده سوم جدول رده‌بندی ایستاده است. البته النصر به دور یک‌چهارم نهایی لیگ نخبگان آسیا راه پیدا کرده است و به نظر می‌رسد تمرکز اصلی این تیم روی قهرمانی در این رقابت بزرگ است.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید