دستور عقب نشینی در اوکراین صادر شد + عکس

کدخبر: ۶۴۳۵۴۵
اقتصادنیوز: ژنرال ارشد کی‌یف اذعان کرد که نیروهای روسی به پیشروی خود به سمت غرب از دونتسک ادامه داده‌اند و یگان‌های اوکراینی را تحت حملات شدید تیپ‌های متعدد، مجبور به عقب‌نشینی از سه روستای دیگر کرده‌اند.
دستور عقب نشینی در اوکراین صادر شد + عکس

به گزارش اقتصادنیوز به نقل ازایسنا، ژنرال «الکساندر سیرسکی» فرمانده کل ارتش اوکراین روز یکشنبه در یک پست تلگرامی اعلام کرد، نیروهای اوکراینی از روستاهای «بردیچی» و سمیونوفکا» به شمال غربی «آودیوکا» و از «نوومیخایلوفکا» به جنوب غربی دونتسک عقب‌نشینی کرده‌اند.

او با بیان اینکه «وضعیت در خط مقدم وخیم شده است» افزود که تعدادی از اوکراینی‌ها باعث شدند تا زمینه برای حفظ «جان و سلامت مدافعان ما» فراهم شود.

سیرسکی گفت: «سخت‌ترین وضعیت در مسیرهای پوکروفسک و کوراخوو است، جایی که نبردهای شدید ادامه دارد. دشمن تا چهار تیپ را در این جهت‌ها درگیر کرده است و در تلاش است تا یک حمله تهاجمی در غرب آودیوکا و مارینکا ایجاد کند و به پوکروفسک و کوراخوو برسد.»

خبر مرتبط
ادعای اوکراین درباره کمک استرالیا به کی‌یف

اقتصادنیوز: نخست‌ وزیر اوکراین مدعی شد که استرالیا بسته کمک‌های ۱۰۰ میلیون دلاری به کی‌یف ارائه خواهد کرد.

به گزارش راشا تودی، او با بیان اینکه «در مجموع، دشمن در این مناطق به موفقیت‌های تاکتیکی خاصی دست یافت، اما نتوانست به مزیت‌های عملیاتی دست یابد» گفت: «روسیه چهار تیپ را متعهد به این حمله کرده است.»

پس از تصرف پایگاه مستحکم اوکراینی‌ها در آودیوکا در ماه فوریه، یگان‌های روسی دستاوردهای ثابتی در میدان نبرد داشته‌اند. سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه دوشنبه گذشته گفت آنها اکنون کاملا کنترل وضعیت میدان نبرد را در دست دارند و به طور پیوسته نیروهای اوکراینی را عقب می‌رانند. به گفته مسکو، نیروهای کی‌یف تنها در هفته گذشته بیش از ۸۰۰۰ سرباز خود را از دست داده‌اند.

عقب اوک

روستایی در دونتسک، کاشت موانع ضد تانک موسوم به «دندان اژدها»

خبر مرتبط
درخواست واشنگتن از کی‌یف در پی کمک‌های جدید به اوکراین

اقتصادنیوز: ایالات متحده از کی‌یف می‌خواهد به کمبود نیروهای اوکراینی رسیدگی کند و ظرفیت‌های دفاعی‌اش را افزایش دهد زیرا بدون این موارد بعید است اوکراین تا سال ۲۰۲۵ بتواند حمله‌ای بزرگ انجام دهد.

 

در روزهای اخیر، نیروهای روسی شهر «بوگدانوفکا» واقع در نزدیکی شهر استراتژیک «چاسوف یار» در شمال دونتسک را هم تحت کنترل خود درآوردند. چاسوف یار در زمینی مرتفع قرار دارد و گرفتن آن به واحدهای روسی نقطه برتری قدرتمندی برای حمله به دیگر شهرهای کلیدی تحت کنترل اوکراینی‌ها می‌دهد.

ژنرال ارشد اوکراینی روز یکشنبه اعتراف کرد که نیروهای روسی در امتداد «کل خط مقدم» که بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر را در بر می‌گیرد، حمله می‌کنند. او روز جمعه هم به حامیان غربی کشورش گفت نیروهای کی‌یف با «وضعیت عملیاتی و استراتژیک دشواری روبرو هستند که تمایل به بدتر شدن دارد.»

سیرسکی در بیانیه خود به وضعیت نووباخموتیوکا، روستای دیگری در نزدیکی بردیچی که وزارت دفاع روسیه یکشنبه اعلام کرد نیروهایش آن را تصرف کرده‌اند، اشاره‌ای نکرد.

عقب اوک1

 

منطقه‌ پیرامون چاسوف یار

به گزارش رویترز، سیرسکی در رابطه با آنچه می‌تواند یک تحول نگران‌کننده برای اوکراین باشد، گفت نیروهای او از نزدیک افزایش تعداد نیروهای روسی در منطقه خارکیف، دومین شهر بزرگ اوکراین را زیر نظر دارند.

این شهر با جمعیت ۱.۳ میلیونی واقع در شمال شرقی که فقط ۳۰ کیلومتر از مرز روسیه فاصله دارد، در ماه‌های اخیر مورد هدف حملات هوایی قرار گرفته است که کی‌یف گفته است تلاشی عمدی از سوی مسکو برای غیرقابل سکونت کردن خارکیف است. سیرسکی گفت نشانه‌هایی وجود دارد که روسیه مستقیما برای حمله در شمال این کشور آماده می‌شود.

دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، بابت شکست‌های اوکراین در میدان نبرد از جمله سقوط آودیوکا، مخالفت قانون‌گذاران جمهوری‌خواه برای ارائه کمک به‌موقع را مقصر دانسته و گفت «انفعال» آنها منجر به کمبود فلج‌کننده مهمات شده است. پس از آنکه کنگره آمریکا هفته گذشته ۶۱ میلیارد دلار بودجه اضافی را تصویب کرد، بایدن متعهد شد که کمک‌های بیشتری به کی‌یف بدهد.

با این حال، مسکو می‌گوید که هیچ سلاح غربی نمی‌تواند پویایی در خط مقدم را تغییر دهد. برخی از مقامات آمریکایی به پالتیکو گفتند که کاخ سفید هم متقاعد نشده است که تازه‌ترین بسته کمک‌های آمریکا برای پیروزی اوکراین در درگیری علیه روسیه کافی باشد.

در شرایطی که روسیه به پیشروی خود ادامه می‌دهد، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین درخواست تازه‌ای از شرکای بین‌المللی خود برای تسریع در تحویل تسلیحات صادر کرد تا «کی‌یف بتواند مواضع خود را حفظ و برنامه‌های روسیه را مختل کند.» او گفت یکشنبه با حکیم جفریس، رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا صحبت کرده و «تاکید کردم که سیستم‌های پاتریوت، آن هم در اسرع وقت مورد نیاز است.»

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید