درخواست سازمان ملل برای محافظت از بیمارستان کمال عدوان غزه
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، فرحان حق معاون سخنگوی سازمان ملل گفت: «بیمارستان کمال عدوان باید محافظت شود. این تنها بیمارستان با حداقل عملکرد است که مراقبت های ترومایی را در سراسر غزه شمالی ارائه می دهد.»
فرحان حق ادامه داد که دسترسی به این بیمارستان «به دلیل خصومت ها در مجاورت آن امکان پذیر نیست.»
با ادامه محاصره این بیمارستان توسط رژیم اشغالگر قدس، معاون سخنگوی سازمان ملل نگرانی «عمیق» سازمان ملل در مورد حمله ارتش این رژیم به آن تاکید کرد و گفت که باید استفاده ازاین بیمارستان در «اهداف نظامی و حمله به آن از سوی هر طرف درگیر» جلوگیری شود.
فرحان حق با اشاره به اینکه آژانسهای سازمان ملل و شرکای آن مأموریتی را در بیمارستان کمال عدوان انجام دادند که به دلیل «تأخیر طولانی در ایستهای بازرسی» تقریباً ۲۰ ساعت طول کشید، گفت که کارمندان سازمان ملل نیز برای مدتی در یک ایست بازرسی اسرائیل نگهداری میشدند.
او تصریح کرد که این ماموریت ۲۳ بیمار و تعدادی از کارکنان مراقبت های بهداشتی را از کمال عدوان به بیمارستان الشفاء منتقل و سوخت، دارو، خون و لوازم جراحی را ارائه کرد.
این سخنگوی سازمان ملل گفت که نیازهای بشردوستانه در شمال غزه «بسیار زیاد است».
فرحان حق با بیان اینکه با « با اکثر تلاشها برای ارائه کمکهای حیاتی همچنان مخالفت می شود» خاطرنشان کرد که مقامات رژیم اسرائیل امروز دوباره «اجازه تحویل مواد غذایی و آب ضروری به جبالیا را رد کردند».
او در خصوص کرانه باختری اشغالی نیز گفت: «بیش از ۱۰۰ حادثه مرتبط با شهرک نشینان اسرائیلی منجر به تلفات و خسارات مالی در میان فلسطینی ها شده است».
معاون سخنگوی سازمان ملل تصریح کرد: «در ماه اکتبر، در مجموع، حدود ۱۸۰ حادثه مربوط به شهرک نشینان و تقریبا ۹۰ جامعه فلسطینی در سراسر کرانه باختری رخ داد که بیش از نیمی از این موارد مربوط به فصل برداشت زیتون بود.»
به گزارش ایرنا، رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) و در پی ناکامی در عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطینی به رهبری حماس، جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته است که بر اثر آن، افزون بر ویرانیهای عظیم و قحطی مرگبار، بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شدهاند.
تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری درباره ضرورت جلوگیری از نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در غزه همچنان به جنایات خود در این منطقه ادامه میدهد.
حملات رژیم اشغالگر قدس با حمایتهای نظامی و امنیتی واشنگتن، تاکنون بر اساس اعلام وزارت بهداشت غزه به شهادت بیش از ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر منجر شده است و همچنین ۹۹ هزار و ۵۴۶ نفر مجروح شدهاند.