تذکر 9 عضو شورای شهر تهران به زاکانی+ سند
به گزارش اقتصادنیوز 9 عضو شورای شهر تهران به شهردار تهران درخصوص جا به جایی برخی از معاونانش و عدم شافیت دلایل آن برای اعضای شورا تذکر دادند .دراین تذکر اسامی روسای ۳ کمیسیون ،نظارت وحقوقی،عمران وحمل ونقل و معماری وشهرسازی به چشم می خورد . همچنین ناصرامانی ،جعفرشربیانی ،سوده نجفی ،زهرا شمس احسان ،حبیب کاشانی ، علی اصغرقائمی از دیگر امضا کنندگان این تذکر هستند .در متن این تذکر آمده است :
شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش
جنابعالی در مصاحبه با رسانهها فرمودهاید:
«تمامی احکام را یکساله صادر کردیم و تدبیر داشتیم که در مدت یکسال، برآوردها را انجام دهیم و ما به مجموعهای که از طریق شایستهسالاری انتخاب شدند. افراد مورد ارزیابی قرار گیرند که اکثریت دوستان ما آزمون را خوب پس دادند و خدماتی که امروز ارائه میدهیم و شنبههای امید و افتخار محصول کار عزیزان است.» سال گذشته، در ابتدای دوره به درستی گفتید که «شورای بخشی از فرآیند انتصابات نیست» و اکنون بهعنوان جمعی از اعضاء شورای اسلامی شهر تهران براساس قانون وظیفه نظارت بر حسن اجراء و اداره امور شهر در همه بخشها را بهعهده داریم، در چارچوب همان گفتمان و ادبیات جنابعالی (که بخشی از آن در بالا آمد) یعنی «تدبیر، برآورد، ارزیابی، شایستهسالاری، آزمون، نمره خوب و...» سوالات زیر را درباره جابجاییها و تغییرات اخیر در سطوح بالای مدیریتی برای شفافسازی و وظیفه پاسخگویی به شورا و مردم مطرح مینمائیم:
1) «تدبیر» و «الگوی» تغییرات بر چه اصول و چارچوبهای فکری و مدیریتی استوار بوده است؟
2) برای انجام «برآوردها» از کارنامه معاونین و مدیران چه ملاکها و معیارهایی تعریف و احصا شده است؟ (آن ملاکها و معیارها را منتشر کنید)
3) چه کسی یا کسانی وظیفه و کارکرد تطبیق «کارنامه» معاونین و مدیران با ملاکهای و معیارهای گفته شده را برعهده داشتهاند؟
4) «نمره» و «قضاوت» فرد یا افراد ارزیاب از عملکرد معاونین و مدیران چه بوده است؟ (بهصورت مصداقی و انفرادی راجع به همه معاونین اعلام کنید).
5) اگر داوری و قضاوت جنابعالی یا تیم ارزیاب بر این مبنا بوده که فلان معاون در حوزه مدیریتی خود کارنامه قابلقبولی نداشته است چرا به معاونت دیگر و بعضا مهمتر و با تکالیف و ماموریتهای سنگینتر منتقل شده است و اگر کارنامه قابلقبولی داشته است چرا با آزمون و خطا فرصت و امکان ادامه مسیر را با تثبیت وی فراهم نکردهاید که بتواند برنامههای میانمدت و بلندمدت وعده داده شده به مردم و شورا را عملیاتی کند؟
اما علاوهبر سوالات بالا عجالتا دو مصداق را مطرح میکنیم:
1) بررسی محتوایی و تحلیلی موضعگیریهای جنابعالی نشان میدهد که پرتکرارترین و جدیترین دستاوردتان (حداقل به زعم خودتان) این بوده است که «شهرداری را از تنش مالی خارج کردهاید»، «خزانه واحد درست کردهاید»، «جلوی فساد و رانت را گرفتهاید»، «شفافسازی کردهاید»، «میلیاردها تومان صرفهجویی حاصل کردهاید»، «بدهیهای شهرداری تهران را مدیریت کردهاید»، «سقف بودجه مصوب شورا را عملیاتی کردهاید» و «املاک را در بورس عرضه کردهاید» و...
اگر بهصورت فرضی با این گزارهها همراهی و همدلی کنیم، اکنون تنها معاونی که عمدهی کارنامه اعلامی شما محصول عملکرد اوست از مجموعه حذف شده است! بدیهیترین سوالی که پیش میآید این است که یا به این کارنامه و موفقیتهایی که بارها به آن افتخار و تبلیغ کردهاید باور ندارید و یا اینکه هدف و الگوی جابجاییها و تغییرات اخیر با آنچه که خودتان گفتهاید و میگویید و سخنگوی شهرداری در چارچوب «چابکسازی»، «مردمیسازی» و افزایش سرعت کلان پروژهها، مطرح کرده است همخوانی و مطابقت ندارد!
2) همین جنس استدلال درباره مساله «مبارزه با فساد» نیز مطرح است. بهعبارتی افکار عمومی از صغری و کبری چیده شده توسط جنابعالی و عملکردتان در این حوزه (مشخصا تذکر قبلی جمعی از همکاران درخصوص عزل مدیرکل حراست) قانع نشده و این ابهام و تناقض در گفتار و عمل به قوت خود باقی است.
رسالت و وظیفه قانونی ما براساس ماده 83 قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخابات شهردار حکم میکند (برای حفاظت و صیانت از «آراء»، «اهداف»، امانت سپرده شده» توسط مردم به شورا و برای اینکه تضمین و تعهد کافی داده شود که سال آینده نیز با همین روش هزینهزا و ناکارآمد تغییرات صورت نگرفته و عملا عمر مفید دوره مدیریتی جریان انقلابی را هدر ندهد) به نمایندگی و نیابت از طرف آنها سوالات فوق را برای گرفتن پاسخ منطقی و روشن، مطرح و در صورت نیاز به تصمیم موثرتر، آن را اتخاذ و دنبال خواهیم کرد.