80 درصد افراد به کمردرد مبتلا می‌شوند

کدخبر: ۱۵۷۸۷۴
مشاور وزیر بهداشت گفت: از هر 5 نفر 4 نفر در برهه‌ای از زندگی به کمر درد دچار شده و حتی ممکن است خانه‌نشین شوند.

حلیمه عالی مشاور وزیر بهداشت در گفت‎وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: کمر درد یکی از شایع ترین دلایل مراجعه بیماران به مطب ها و درمانگاه ها است و از هر 5 نفر 4 نفر در برهه ای از زندگی مبتلا به کمر درد شده و حتی ممکن است خانه نشین شوند و بنابراین توجه به آن حائز اهمیت است.

وی افزود: کمر درد و مشکلات مرتبط  با آن به دلیل شرایط زندگی، افزایش امید به زندگی و تغییر روند زندگی جامعه ما افزایش پیدا کرده است.

مشاور وزیر بهداشت تصریح کرد: در حال حاضر ما نگران بیماری های واگیردار نیستیم، بلکه بیماری های غیر واگیر مزمن مانند دیابت، فشار خون، آرتروز و معلولیت ها و محدودیتهایی که این بیماری ها ایجاد می کنند و همچنین عدم تقبل بیمه در قبال درمانی که ما به بیماران می دهیم حرکت به سمت پیشگیری را ضرورت می بخشد.

عالی با بیان اینکه پیشگیری مقدم بر درمان است، اضافه کرد: اگر فرد از کودکی آموزش ببیند که چگونه راه رود، بایستد و وسایل را حمل کند، در سن میانسالی مبتلا به کمر درد و گردن درد نمی شود.

وی بیان کرد: ما با کمترین هزینه و برنامه ریزی و همچنین استمداد از فیزیوتراپیست ها که در راس رشته های توانبخشی هستند می توانیم خوب زندگی کردن را به مردم یاد دهیم.

مشاور وزیر بهداشت تاکید کرد: امیدواریم در مجلس، کمیسیون بهداشت و درمان، کمیسون اجتماعی، وزارت بهداشت و درمان، وزارت رفاه، سازمان های تامین اجتماعی، سازمان بهزیستی و توانبخشی توجه وی‍ژه ای به رشته های توانبخشی و در راس آن فیزیوتراپی شود.

 عالی با بیان اینکه کمک های رشته های توانبخشی خصوصا فیزیوتراپی در جامعه و خصوصا در اختلالات ستون فقرات حائز اهمیت است، اظهار داشت: توجه به این رشته ها، مطمئنا با صرف هزینه های کم از ابتلا افراد به کمردرد پیشگیری کرده و از هزینه های هنگفتی که برای اعمال جراحی سنگین و بستری بیماران در بیمارستان پرداخته می‌شود، می‌کاهد.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید