بُکُش و خوشگلم کن شبکههای ماهوارهای، صدای غذا و دارو را هم در آورد
به گزارش ایران پزشک، شهریار اسلامی تبار گفت: فروشندگان، تامین کنندگان و مبلغان محصولات سلامت غیر مجاز و ماهوارهای که از جو ایجاد شده در جامعه سوء استفاده میکنند و با تجارت ناپاک خود سعی در تهدید سلامت جامعه دارند، باید بدانند که اقدامات آنها از منظر قانونی دخالت در بحث درمان محسوب شده و به عنوان جرم تلقی میشود.
وی با بیان اینکه شرایط به سمتی سوق یافته که گرایش به زیبایی اندام و چهره به طور چشمگیری در جامعه افزایش یافته، اظهار کرد: این موضوع تحت عنوان «جامعه شناسی بدن» نیاز به واکاوی جدی از سوی دست اندرکاران فرهنگی دارد.
اسلامی تبار ادامه داد: به جز افراد ذیصلاحی که قانون تعریف کرده، خارج از چهارچوب هیچ کس حق ندارد محصولی را تولید، ارائه و حتی تبلیغ کند؛ بنابراین به همین منظور تبلیغات فرآوردههای سلامت در ماهواره از جمله مصادیق اعمال غیر قانونی است.
مدیرکل دفتر بازرسی پاسخگویی به شکایات و امور حقوقی سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه مردم باید بدانند که برای رسیدن به اهدافی مانند زیبایی ظاهری، نباید با هر روشی و از هر طریقی اقدام کنند، گفت: چه بسیار مواردی که اعتماد به آدرسهای اشتباه شبکههای ماهوارهای، مشکلات غیر قابل جبرانی پدید آورده است.
اسلامی تبار با اعلام اینکه رصد شبکههای ماهوارهای بیانگر این است که با سیاستهای کلان اعمال شده در مجاری برنامه ریزی مثل سازمان غذا و دارو و تلاشهای تولیدکنندگان داخلی به بسیاری از نیازهای مردم در کشور پاسخ داده شده، تصریح کرد: خوشبختانه در مقولههایی مثل چاقی، لاغری، پوست و مو به عنوان خواستههای بیشتر مردم که قبلتر در شبکههای ماهوارهای مورد رجوع بود، در حال حاضر از رونق افتاده، اما هنوز تبلیغ برخی فرآوردهها مثل داروهای جنسی به قوت خود باقی است که امیدواریم برای آنها نیز راهحلهایی اندیشیده شود.
مدیرکل دفتر بازرسی پاسخگویی به شکایات و امور حقوقی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه فرآوردههای سلامتی که در ماهواره تبلیغ میشود قطعا تقلبی و قاچاق هستند، گفت: اگر اینطور نبود مورد تایید مجامع پزشکی کشور قرار میگرفت و از راه قانونی وارد بازار میشد.