شفاف بگویید؛ کدامیک از اعضای شورا به معاون قالیباف برای شهردار شدن رای دادند؟
به گزارش انتخاب ، علیرضا جاوید اما امروز رای نیاورد و موفق نشد، از طریق شورای اصلاح طلب، به گزینه های اصلی شهرداری تهران راه یابد؛ اما نکته ی حائز اهمیت آن است که چه کسی و چرا ، چنین فردی که تعلقات جناحی و فکری او کاملا مشخص است، را به عنوان گزینه شهرداری تهران طرح کرده است.
این اتفاق ممکن است اکنون کوچک به نظر برسد اما می تواند در بزنگاه ها تعیین کننده، باعث بحران شود، همانطور که هیچکس تصور نمی کرد الهه راستگویی که با لیست اصلاح طلبان وارد شورا شده بود، با رای خود به قالیباف از شکست او جلوگیری و از پیروزی گزینه اصلاح طلبان در انتخاب شهرداری ممانعت بعمل آورد.
«انتخاب» باتوجه به اهمیت این موضوع، با چند تن از اعضای منتخب شورای پنجم گفتگو کرد.
حسن رسولی: من هم خبر ندارم چه کسی علیرضا جاوید را طرح کرده بود. قطعا، یکی از ما 21 نفر به ایشان رای داده، اما اینکه چرا این اتفاق افتاده خیلی مهم نیست. با این حال، باید حواسمان باشد،
ناهید خداکرمی: شرایط رای گیری، کاملا ازاد بود، هرکس میتوانست سه نفر را انتخاب کند. پس از انیکه نام جاوید طرح شد، از سابقه ی او پرسیدم و متوجه شدم که معاون شهردار است. یک نفر از ما 21 نفر، ایشان را مطرح کرده است. البته این منافاتی با اصلاح طلبی ندارد. این نشان می دهد که ما هر کسی که فکر میکنیم به مدیریت شهر کمک کند، را در نظر می گیریم. البته در رای گیری، ایشان رای هم نیاورد.
حجت نظری: نمی دانم چه عرض کنم، یک نفر حتما به جاوید رای داده است، مطمئنا من نبودم. البته بحث مهمی است، من در حد خودم این تلاش را می کنم که این موضوع شفاف شود بهترین اتفاق این است که در همه ی امور شفاف و مشخص رفتار کنیم. البته اطمینان می دهم کار به الهه راستگوها نمی کشد، چون باتوجه به شناختی که از اعضا پیدا کردم، مطمئنم تک تک اعضا به اصول اصلاح طلبی و حتی به فرمایشات بزرگان اصلاح طلب پایبند هستند. البته طرح جاوید از سوی بعضی از دوستان جای تعجب داشت و خیلی ها تعجب کردند.
«انتخاب» از مسائل پشت پرده ی طرح علیرضا جاوید و ارتباط او با برخی افراد در درون شورای پنجم و حتی رابطه فامیلی وی با یکی از اعضای سیاسی کار شورای پنجم آگاه است، اما تمایل دارد شفاف سازی را این بار به شورا واگذار کند؛ شفافیتی که نخستین مرحله آن، و البته سطحی ترین مرحله اش، برگزاری جلسات با حضور خبرنگاران و آراء شفافا اعضا ( ونه آرائ مخفی که امروز شاهد بودیم) باشد.
در واقع، «شفافیت» یکی از شعارهای لیست اصلاح طلبان برای شورای شهر پنجم بود، شعاری که شاید بسیاری که از عدم شفافیت و تخلفات بی شمار دوره ی قالیباف می نالیدند، آن را معیاری برای رای به «لیست امید» انتخاب کرده بودند. امروز نیز، اعضای شورای پنجم باید بنابر میثاقی که با مردم بستند و وعده هایی که در طول انتخابات داده بودند، نسبت به اتفاق امروز شفاف سازی کنند و از سر برآوردن الهه راستگوها جلوگیری کنند.