چرا بعد از وعده های غذایی گرسنه می شویم!
به گزارش بهداشت نیوز به نقل از steptohealthمتاسفانه بسیاری از عوامل می توانند این تعامل را مختل کنند و باعث شوند شما به محض اتمام یک وعده غذایی، مجددا احساس گرسنگی بیش از حد کنید:
انتخاب وعده های غذایی خیلی کوچک: بنا به عقیده محققان دانشگاه کمبریج، کسانی که به طور معمول ۳۰۰ کالری یا کمتر را در وعده صبحانه دریافت می کنند، وزنشان بسیار بیشتر از کسانی است که این میزان کالری دریافتی در آنها بیش از ۵۰۰ کالری است. اعتقاد بر این است که خوردن یک وعده صبحانه مفصل، باعث تنظیم قند خون شما در طول روز می شود و کمتر احساس گرسنگی می کنید. به عقیده محققان، شما باید درصد بیشتری از کالری روزانه خود را از طریق وعده صبحانه دریافت کنید.
تشنه ماندن: بسیاری از مواقع، احساس گرسنگی واقعی نیست بلکه هشداری است که به شما می گوید باید آب بنوشید. بنابراین دفعه بعد که احساس کردید نیاز به دریافت وعده های غذایی دارید، یک لیوان آب بنوشید. سپس چند دقیقه صبر کنید تا ببینید واقعا گرسنه هستید یا نه.
غذاهای کنسروی خورده اید: بیسفنول شیمیایی به نامBPAمعمولا در غذاهای کنسرو شده وجود دارد و عامل مهم ابتلا به چاقی و سایر مشکلات سلامتی است. به عقیده محققان دانشگاه هاروارد، این ماده شیمیایی منجر به تولید بیش از حد هورمون لپتین می شود که اشتیاق به مصرف غذا را بالا می برد.
خیلی سریع غذا می خورید: معمولا ۲۰ دقیقه طول می کشد تا معده شما سیگنال های سیری را به مغز ارسال کند. بنابراین اگر سریع غذا بخورید، خطر ابتلا به گرسنگی مجدد بعد از مصرف غذا وجود دارد. حداقل ۲۰ تا ۳۰ دقیقه برای غذا خوردن وقت بگذارید. تحقیقات نشان داده که آرام غذا خوردن باعث لاغری و تناسب اندام نیز می شود.
فیبر نمی خورید: سرعت هضم غذا روی احساس شما تاثیر می گذارد. فیبر در مقایسه با کربوهیدرات ها و قندهای ساده به مدت طولانی تری در شکم باقی می ماند و باعث احساس سیری طولانی مدت می شود. بنابراین توصیه می شود همراه با غذاهای پرچرب، سبزیجات، دانه های کامل وحبوبات را نیز مصرف کنید تا احساس گرسنگی زودهنگام در شما کاهش یابد.
دچار برخی مسائل پزشکی هستید: برخی شرایط پزشکی وجود دارد که باعث گرسنگی غیر عادی می شود مانند دیابت، بارداری، مسائل مربوط به روده و حتی برخی داروها. در صورت احساس گرسنگی زودهنگام بعد از غذا، نسبت به تشخیص هر کدام از این موارد، با پزشک تان در تماس باشید.