شاگرد اول شدن در مدرسه با کمک از گجت های فناوری!
به گزارش اقتصاد نیوز و به نقل از برترین ها، خوشبختانه هر آنچه یک دانشآموز برای موفقیت نیاز داشته باشد را میتوان در بازار یافت، به همین منظور اگر قصد خرید اول مهر را دارید پیشنهاد میکنیم گجتهای زیر را نیز به فهرست خرید خود اضافه کنید.
۱. لپتاپ
مدرسههای هوشمند زیادی را سراغ داریم که از دانشآموزان درخواست میکنند لپتاپ به سر کلاس بیاورند. در این مدرسهها دانشآموزان باید تکالیف خود را داخل لپتاپ انجام دهند و با این حساب داشتن لپتاپ کاملاً ضروری است.
از طرف دیگر حتی اگر مدرسه هم اجباری برای آوردن لپتاپ به کلاس نداشته باشد باز هم معلمها تکالیف زیادی را از دانشآموزان میخواهند که این تکالیف باید بوسیله لپتاپ یا کامپیوتر انجام شود، خوشبختانه برای انجام تکالیف مدرسه نیازی به لپتاپهای پیشرفته و گرانقیمت نیست و یک لپتاپ معمولی با سختافزار میانرده کار دانشآموزان را راه میاندازد.
در این بین پیشنهاد میکنیم اگر فرزند شما به دانشگاه میرود حتماً نیاز وی را بررسی کنید چرا که احتمال دارد برای انجام پروژههای دانشگاهی به لپتاپ قدرتمندی نیاز داشته باشد.
۲. فلشمموری
به احتمال زیاد چند فلشمموری در منزل دارید، اما بهتر است یک فلشمموری جدا برای فرزند خود خریداری کنید، این فلشمموری برای تحویل تکالیفی که دانشآموز در منزل انجام داده است لازم میشود.
از طرف دیگر فرزند شما میتواند فایلهای درسی و مطالب جالب را از سایر دوستان خود با این فلشمموری بگیرد و به کامپیوتر یا لپتاپ خود منتقل کنید. در بسیاری از موارد از دانشآموز خواسته میشود تحقیقات خود را چاپ کند، با این حساب اگر در منزل پرینتر ندارید میتوان به لطف این فلشمموری فایلهای تحقیق را روی آن ریخت و با مراجعه به دفاتر تایپ و تکثیر، این فایلها را پرینت گرفت و تحویل معلم داد.
۳. هدفون
درس خواندن تنها به مطالعه کتابهای درسی خلاصه نمیشود و این روزها بسیاری از محتواهای درسی را سراغ داریم که دانش آموزان به فایلهای صوتی آنها گوش فرا میدهند. با این حساب با اضافه کردن هدفون به فهرست خرید اول مهر میتوانید به حجم زیادی از محتوای صوتی درسی دسترسی داشته باشید.
هدفون به شما کمک میکند تا در مسیر رفت و برگشت به مدرسه و دانشگاه فرصت را غنیمت بشمرید و در سرویس یا اتوبوس به فایلهای درسی گوش فرا دهید.
۴. گجت دیجیتال ضبط و پخش صدا
برای اینکه بتوانید به فایلهای صوتی درسی با هدفون گوش دهید حتماً به یک گجت دیجیتال برای ضبط و پخش صدا نیاز پیدا خواهید کرد، این گجت نهتنها به شما برای گوش کردن فایلهای صوتی کمک میکند بلکه به کمک آن میتوانید درسهای استاد در سر کلاس را نیز ضبط کرده و در فرصتهای بعدی مرور نمایید.
۵. پرینتر
همانگونه که اشاره کردیم حجم زیادی از تکالیف به صورت دیجیتال به دانشآموزان و دانشجویان محول میشود، اما انصافاً باید گفت مطالعه و انجام تکالیف بر روی صفحهمانیتور کار چندان دلچسبی نیست، اینجاست که پرینتر به کمک شما میآید و به لطف داشتن یک چاپگر میتوانید مطالب مهم درسی و تکالیف را کاغذ چاپ کنید تا با تمرکز بیشتری به مطالعه این مطالب بپردازید.
۶. هارد اکسترنال
مدت زیادی از هوشمندسازی مدرسهها میگذرد و در این مدت شاهد تولید حجم زیادی از محتواهای درسی دیجیتال هستیم. در بیشتر موارد حجم این محتواها به اندازهای است که نمیتوان آنها را روی فلشمموری ریخت. با این حساب اضافه کردن یک هارد اکسترنال به فهرست خرید اول مهر کاملاً ضروری به نظر میرسد.
به لطف این هارد میتوانید فیلمهای درسی، نرمافزارهای آموزشی و سایر محتواهای دلخواه را همیشه در دسترس داشته باشید.
۷. گوشی هوشمند
نظام آموزشی ما سختگیریهای خاصی را برای استفاده از گوشی هوشمند توسط دانشآموزان لحاظ کرده است، از طرف دیگر والدین نیز استفاده از گوشی هوشمند را برای فرزندان خود صلاح نمیدانند اما داستان نظام آموزش عالی فرق میکند و گوشی هوشمند از آن گجتهایی است که در دست هر دانشجویی میبینید.
یک گوشی هوشمند نیاز دانشجو به خرید گجت دیجیتال ضبط و پخش صدا که در بالا به آن اشاره کردیم را کاملاً مرتفع میکند. از طرف دیگر اپلیکیشنهای درسی زیادی وجود دارند که به لطف آنها میتوان در هر مکان و زمانی با گوشی هوشمند مشغول به درس خواندن شد.
۸. کتابخوان دیجیتال
گوشیهای هوشمند بیشتر نیازهای دانشجویان برای دسترسی به منابع دیجیتال را برآورده میکنند اما صفحهنمایش گوشیهای هوشمند برای مطالعه ساخته نشده و پس از مدتی چشم اذیت میشود.
به همین منظور شاهد کتابخوانهای دیجیتالی هستیم که صفحهنمایش آنها از کاغذ الکترونیک ساخته شده است و محتوای کتابهای دیجیتال درسی را همانند کتابهای کاغذی نمایش میدهند. خرید کتابخوان دیجیتال ضرورت زیادی ندارد اما اگر چشم حساسی دارید و مدتهای زیادی با گوشی هوشمند مطالعه میکنید بهتر است کتابخوان دیجیتال را به فهرست خرید اول مهر اضافه کنید.
۹. پاوربانک
امکان ندارد در دنیای دیجیتال زندگی کنید و شارژ یکی از دستگاههای دیجیتال اطراف شما در زمانی که به آن نیاز دارید تمام شود. اینجاست که پاوربانکها به کمک کاربران آمدهاند تا شارژ اضافی را در اختیار دستگاههای دیجیتال و بهخصوص گوشیهای هوشمند قرار دهند.
پاوربانکها در ظرفیتهای مختلف در بازار وجود دارند و پیشنهاد میکنیم بسته به مدت زمانی که با گوشی هوشمند در هر روز کار میکنید ظرفیت مناسب برای پاوربانک را انتخاب کنید.
۱۰. مچبندهای سلامتی و ساعتهای هوشمند
این روزها نوجوانان زیادی را سراغ داریم که تمایل دارند همیشه جدیدترین محصولات دنیای فناوری را در اختیار داشته باشند، به همین منظور اگر به لحاظ هزینه مشکلی ندارید پیشنهاد میکنیم برای خرید اول مهر مچبندهای سلامتی یا ساعتهای هوشمند را در نظر داشته باشید.
این مچبندها سلامتی کاربر را زیر نظر میگیرند و گزارشهایی برای میزان ضربان قلب، مقدار خواب در طول روز و مواردی از این دست را منتشر میکنند و برای دانشآموزانی که اهل ورزش هستند گزینه خوبی به نظر میرسند.
از طرف دیگر ساعتهای هوشمند با گوشی ارتباط برقرار میکنند تا پیامها و تماسهای دریافتی را روی صفحهنمایش این ساعتها مشاهده کنید، به این ترتیب در سر کلاس زمانی که یک پیام جدید دریافت میکنید نیازی نیست تا گوشی را از جیب یا کیف خارج کنید و این پیام بر روی صفحهنمایش ساعتهوشمند که مچ دست خود بستهاید نمایش داده میشود.
در پایان پیشنهاد میکنیم اگر شما هم از آن دسته دانشآموزانی هستید که به گجتهای جدید علاقه زیادی دارند و گجتی به نظر شما میرسد که برای درس و مدرسه کاربرد دارد، در قسمت نظرات نام و مشخصات این گجت را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.