انتقاد از پخش برخی کرامات دروغین در صدا و سیما و برخی منابر
به گزارش اقتصادنیوز، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: استاد درس خارج حوزه علمیه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تا کنون گامهای مناسبی در بخش اطلاعرسانی حوزه برداشته شده، اما متاسفانه آن طور که بایسته و شایسته است، حوزه به مردم معرفی نشده و عدهای با هجمه به حوزه، خدمات آن را زیر سوال میبرند و دلیل عمده آن این است که خدمات به درستی به مردم معرفی نشده است. برخی از این نقدها نیز ازسوی کسانی مطرح میشود که همه داشته هایشان از حوزه و انقلاب است و ما امیدواریم این سخنان آنان از سر جهل باشد، نه اینکه مغرضانه به بیان این سخنان بپردازند.
حجتالاسلام والمسلمین صافی گلپایگانی افزود: از ابتدای انقلاب دشمنان به حوزه هجمههایی داشتهاند و این مسلم است، اما این دلیل نمیشود که ما منفعلانه عمل کرده و کاری از پیش نبریم، بلکه وظیفه ما این است که کارها و خدمات حوزه را به مردم معرفی کنیم.
وی با بیان اینکه در کشورهای موفق، بزرگان آنجا به عنوان الگو به مردم معرفی میشوند، تاکید کرد: رسانه حوزه باید پیشینه حوزه را نیز به مردم معرفی کرده و مردم را از خدماتی که امثال شیخ مفید، سید رضی، شیخ طوسی و دیگر بزرگان حوزه، داشتهاند مطلع کرده و طلاب جوان نیز باید از این مجاهدتها اطلاع داشته باشند و در همین راستا آثار این بزرگان باید برای مردم معرفی شود. ویژهنامههایی که تهیه میکنید سعی کنید در همین راستا و معرفی این همه دانشمند بزرگ شیعه از ابتدا تاکنون باشد.
فرزند مرجع عالیقدر حضرت آیتالله العظمی صافی گلپایگانی، تصریح کرد: امروز تبلیغ و رسانه به عنوان یک صنعت و حرفه مهم در دنیا مطرح بوده و ما اگر میخواهیم به مجامع بینالمللی ورود پیدا کنیم باید خود را به آن مجهز کنیم و برای فتح سنگرهای اسلام در دیگر کشورها باید رسانه قوی داشته باشیم که متاسفانه این مهم هنوز محقق نشده است.
وی در ادامه، با اشاره به اهمیت ورود حوزه به دانشگاهها گفت: ورود رسانه حوزه به دانشگاه نیز دارای اهمیت بوده و متاسفانه این ورود، هنوز به صورت مناسب انجام نشده است. ما در همایشهای مهدوی که در دانشگاههای مختلف برگزار کردیم، شاهد استقبال چشمگیر اساتید و دانشجویان بودیم.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم در قسمت دیگری از توصیههای خود گفت: متاسفانه امروز شناخت اساتید و دانشجویان نسبت به طلاب کم بوده و امروز کلاسهای معارف دانشگاهی ما جذبهای که در اوایل انقلاب داشت را ندارند و دلیل آن علاوه بر دشمنی دشمنان، میتواند این باشد که ما نتوانستیم آن طور که باید دین را به مردم عرضه کنیم و برخی سوءمدیریتها، امروز مردم را از روحانیت جدا کرده است؛ لازم است یک آسیبشناسی صورت بگیرد.
ایشان با توجه به مشکلات بانکداری در کشور گفت: درحال حاضر در بانک مرکزی یک شورای فقهی تشکیل شده، اما متاسفانه میبینیم که این شورا منزوی و به حاشیه کشیده شده، همچنین بزرگان ما چندین سال است که تذکر میدهند که این شیوه بانکداری ایراد دارد، اما هیچ توجهی به آن نمیشود و به قول آیتالله والد معظم ما، باید بستر گناه و اختلاس و زمینههای آن برچیده شود تا کسانی که فکر دزدی دارند راه را بسته ببینند.
استاد حوزه علمیه قم با انتقاد از بیان برخی کرامات دروغین و استهزاء آن توسط جوانان و دانشگاهیان تاکید کرد: نباید ما به بیان این قبیل به اصطلاح کرامات دامن بزنیم، کرامت واقعی مربوط به افرادی امثال مرحوم صاحب جواهر و علامه مجلسیها است که در آن زمان و با آن سختیها، با تالیفات گسترده خود بهترین خدمات را به اسلام و تشیع داشتند. هم در برخی منابر و هم در صداوسیما باید نقل چنین مطالبی را کنترل کرد.
وی در پایان این دیدار گفت: خبرگزاری و نشریه افق حوزه باید بتواند نسبت به برخی از فیلمهای مسئلهدار صدا و سیما ورود پیدا کند. فیلمهایی که درباره پلیس یا نیروی انتظامی است از نیروی انتظامی مجوز میگیرند، فیلمهایی که مربوط به اقشار دیگر است باید اجازه بگیرند، اما فیلمهای مربوط به روحانیون از حوزه مجوزی دریافت نمیکنند که باید این را شما در رسانه حوزه پیگیری نمایید.