مشکلاتی که موز بهتر از قرص حل میکند
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از پرشین وی؛ موز میوه ای بسیار خوشمزه است که دارای طرفداران زیادی است اما آیا از خواص این میوه خوشمزه چه می دانید ؟ این میوه سرشار از پستاسیم است و برای بسیاری از بیماری ها مفید است باید یدانید که این میوه را نباید ناشتا مصرف کرد مصرف این میوه برای برخی از بیماری ها توصیه نمی شود همچنین خواص موز برای بیماری مفید است در ادامه بیشتر با این میوه آشنا خواهیم شد
خواص موز برای بیماری
ممکن است بخاطر کالری بالایی که این میوه دارد، در خوردن آن تردید کنید اما باید بدانید که موز یکی از فایدهبخشترین موادغذایی برای مشکلات و بیماریهای زیر است.۱. فشارخون بالا گفته میشود که مصرف بالای نمک و کمبود کلسیم تاثیرات منفی بر فشارخون دارد. خیلی مهم است که میزان پتاسیم خون را در حد متعادل نگه دارید و موز یکی از بهترین منابع پتاسیم به شمار میرود. توصیه میشود که صبحها یک عدد موز مصرف کنید تا بتوانید فشارخونتان را همیشه در بهترین وضعیت نگه دارید.
۲. افسردگی تریپتوفان موجود در موز به شکل پروتئینهایی است که ترشح هورمون شادیآوری، سروتونین، را افزایش میدهد. خوردن یک عدد موز در روز برای بالا بردن این هورمون در بدن کافی است. بالا رفتن این هورمون در بدن طی چند دقیقه به شما احساس آرامش و شادی میدهد.
تریپتوفان موجود در موز به شکل پروتئینهایی است که ترشح هورمون شادیآوری، سروتونین، را افزایش میدهد.
۳. استرس استرس متابولیسم بدن را بالا میبرد و همین مسئله باعث پایین آمدن سطح پتاسیم در بدن میشود.با مصرف موز بخاطر محتوی بالای پتاسیمی که دارد میتوانید این تعادل را ایجاد کرده و عملکرد قلبتان را طبیعیکنید. همچنین موز به حفظ تعال آب و مایعات در بدن نیز کمک میکند.
۴. یبوست موز حاوی پکتین است که نوعی فیبر است که هضم و گوارش را سرعت داده و به خارج شدن سموم از بدن کمک میکند. علاوه بر آن، موز حاوی خواص پروبیوتیک است که گوارش را تقویت کرده و فشار موجود در رودهها بخاطر یبوست را کاهش میدهد.
۵. علائم پیش از قاعدگی موز سرشار از ویتامین B6 است که تاثیر مثبتی بر سطح گلوکز در خون دارد و گفته میشود که ویتامین B به کاهش علائم قبل از قاعدگی کمک میکند. موز درد داخل شکم و کمر را کاهش داده، اختلالات روحی و عصبی را تنظیم کرده و به حفظ آب داخل بدن کمک میکند.
بیشتر بدانید از مضررات و عوارض خوردن موز چیست؟
۱٫ افزایش وزن
موافقید که موز، در مقایسه با کلوچه و یا چیپس، کالری کمتری دارد، اما کالری کافی دارد که باعث افزایش وزن شود. موز متوسط شامل ۱۰۵ کالری است. در مقایسه با یک پرتقال متوسط با سایز متوسط (۶۲)، یک کاسه هندوانه (۴۵)، یا یک فنجان انگور (۶۲)بسیار بالاتر است. بنابراین اگر به دنبال میان وعده کم کالری هستید، ممکن است موز بهترین انتخاب نباشد. به جای آن میوه ها و سبزیجات با محتوای بالای آب مثل هندوانه، توت فرنگی، طالبی، هلو، خیار، کاهو، کلم، کلم، کلم و غیره برای میان وعده مصرف کنید. آن ها کالری کمتری دارند و دارای محتوای فیبر بالا هستند که شما را به مدت طولانی سیر نگه می دارد.
۲٫ موز می تواند باعث میگرن شود
اگر اغلب دچار میگرن شدید می شوید، ممکن است بخواهید از آن ها در رژیم غذایی روزانه خود اجتناب کنید. طبق گزارش مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، ماده ای که در بسیاری از غذاها مانند پنیر، ماهی، گوشت، و موز پیدا می شود، محرک سردردهای میگرن است. از آنجا که پوست موز حاوی ۱۰ برابر بیشتر از خمیر موز تیرامین دارد نسبتبه کندن تکه های پوست از میوه ها قبل از خوردن میوه احتیاط بیشتری بکنید.
صبحها یک عدد موز مصرف کنید تا بتوانید فشارخونتان را همیشه در بهترین وضعیت نگه دارید.
۳٫ هایپر کالمی
هایپر کالمی شرایطی است که از پتاسیم اضافی در خون ناشی می شود و از طریق نشانه هایی مانند ضربان قلب نامنظم، تهوع و ضربان قلب نامنظم شناسایی می شود که حتی می تواند منجر به حمله قلبی شود. خواص موز برای بیماری طبق موسسه لاینس پاولینگ در دانشگاه ایالتی ارگان، مقدار پتاسیم بیشتر از ۱۸ گرم می تواند منجر به هایپر کالمی در بزرگسالان شود . خواص موز برای بیماری برنامه های غذایی وجود دارند که مصرف موز را در روزهای خاصی توصیه می کنند. خواص موز برای بیماری اگر شما چنین رژیمی را دنبال کنید، می توانید دچار دردسر شوید.
۴٫ احتمال پوسیدگی دندان با مصرف موز
با بالا بودن نشاسته، زیاد آن در صورتی که بهداشت دهان را حفظ نکنید، می تواند منجر به پوسیدگی جدی دندان شود. طبق مطالعات ویژه ای، در مقایسه با شکلات، شیرین و آدامس موز هم می تواند برای سلامتی دهان مضر باشد.نشاسته به آرامی در دهان حل می شوند در حالی که قند به سرعت حل می شود. بنابراین وقتی غذاهایی مانند موز را مصرف می کنید، ذرات آن ها حدود دو ساعت بین دندان ها باقی می مانند و در نتیجه باکتری های بیشتری را جذب می کنند که منجر به حفره های بیشتری در دندان می شوند