تبلیغات عجیب در انتخابات شورایاری محله های تهران

کدخبر: ۲۹۳۹۰۱
اقتصاد نیوز: پنجمین دوره انتخابات شورایاری محله های تهران قرار است به زودی برگزار شود. با پایان یافتن زمان ثبت نام نامزدها، شهردار تهران از ثبت نام 12هزار و 300 داوطلب خبر داد و از مردم برای حضور و نقش آفرینی در این رویداد که 4مرداد برگزار می شود، دعوت کرد.

به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از خبرآنلاین؛ قرار است تا 25تیرماه بررسی صلاحیت داوطلبان به اتمام برسد و از 28تیرماه هم به مدت یک هفته تبلیغات نامزدها صورت بگیرد. براساس ادعای یک سایت خبری، صلاحیت 99درصد افراد ثبت نام کننده تأیید خواهد شد و بر این اساس رکورد نامزدی در این انتخابات شکسته خواهدشد.

آن گونه که حمید تحایی دبیر ستاد هیئت اجرایی انتخابات شورایاری ها اعلام کرده، 54درصد ثبت نام کنندگان بین 22 تا 40سال دارند و بیش از 24درصد نیز بانوانی هستند که در این رقابت نام نویسی کرده اند.

شیوه های عجیب تبلیغاتی

  در حاشیه بولوار نواب، وقتی خبرنگار وارد یک قهوه خانه می شود، حمید توضیح می دهد که بچه های محل مهمان اکبر هستند که نامزد انتخابات شورایاری ها شده است. اکبر نگهبان یک مجموعه دولتی است و شب ها در یک باشگاه بدنسازی مربیگری می کند و به گفته خودش به رأی هم باشگاهی هایش امید دارد.

جوان دیگری به نام محمدجواد درباره انگیزه خود برای کاندیداتوری در انتخابات می گوید که حاج کمال رئیس هیئت شان از او خواهش کرده ثبت نام کند. او گفته که هیئت شان 900سینه زن دارد و با این رأی حتماً لیست مدنظر آنان برنده انتخابات خواهدشد.

با این حال محمدجواد درباره شورایاری هیچ تصویری ندارد و هدفش ریاست حاج کمال در شورایاری محله است. فرد دیگری که سعید نام دارد مدعی است که دوره پیش رأی اول را آورده و این دوره قصد دارد رکورد تهران را بشکند. او می گوید تاکنون 30میلیون تومان خرج کرده و در یک همایش قصد دارد به چهار هزار نفر شام بدهد و هشت ستاد اصلی و فرعی در محله شکل خواهد داد. سعید در عین حال تأکید می کند که هیچ مزیتی در شورایاری وجود ندارد و فقط به عشق خدمت به مردم وارد انتخابات شده است!

او برای خود کانال تلگرامی، صفحه اینستاگرام، مشاور تبلیغاتی، شعار و اسم ائتلافی دارد. در شرق تهران هم مسعود از معلمان یک موسسه مردم نهاد است که به خانواده های آسیب دیده از اعتیاد خدمات ارائه می کند. او درباره گروه های فعال در صحنه انتخابات مدعی است: یکی بازاری های بسیار ثروتمند که رای اتوبوسی دارد اما به خاطر اختلاف منافع لیست مشترک ندارد، یکی هیئت‌های مذهبی که آن‌ها هم لیست مشترکی ندارند و سومی بساز بفروش‌ها که به دنبال ارتباط با شهرداری و تخفیف در بافت فرسوده هستند و در نهایت فعالان اجتماعی که ما هستیم‌.

 

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید