بدنبال رساندن سرعت بوگاتی به 500 کیلومتر

کدخبر: ۲۹۸۲۴۸
اقتصاد نیوز:پس از رکوردشکنی کوئنیگزگ اگرا RS، بوگاتی علاقه چندانی به باز پس گیری عنوان خود نشان نداده است. اما مصاحبه اخیر مدیرعامل این کمپانی یعنی آقای استفان وینکلمن حکایت از آن دارد که خودروساز فرانسوی قید این مساله را نزده و در فکر شکستن رکورد کوئنیگزگ است.
بدنبال رساندن سرعت بوگاتی به 500 کیلومتر

به گزارش اقتصاد نیوز و به نقل از دیجیاتو، آقای وینکلمن در مصاحبه با نشریه مجله اتومبیل ایالات متحده (Automobile Magazine)، در پاسخ به این سوال که آیا قوی ترین نسخه شیرون می تواند به نهایت سرعت 310 مایل (500 کیلومتر) در ساعت دست پیدا کند یا خیر، گفته این مساله "احتمال" بوده و به دو عامل اصلی بستگی دارد.

این دو عامل عبارتند از تمایل بوگاتی برای رکوردشکنی و علاقه شرکت های تولید کننده لاستیک به توسعه تایرهایی که توانایی تحمل سرعت 500 کیلومتر در ساعت را داشته باشند.

سوال دیگری که مجله اتومبیل از مدیرعامل بوگاتی پرسیده، با نیاز به قدرتی بیش از 1500 اسب بخار برای دستیابی شیرون به سرعت 500 کیلومتر در ساعت در ارتباط بوده است.

در جواب این سوال آقای وینکلمن به نوعی طفره رفته و گفته اگر چه بالاخره پیشرانه های الکتریکی فراگیر خواهند شد، ولی در زمان کنونی تکنولوژی مورد نیاز مهیا نبوده و باید از سلولهای انرژی کوچک تر، سبک تر و قوی تر برای رسیدن به این هدف استفاده کرد.

احتمالا می دانید که چند کمپانی به طور جدی برای عبور از مرز سرعت 500 کیلومتر در ساعت در تلاش هستند. هنسی، کوئنیگزگ و SSC North America شرکت هایی هستند که به ترتیب با مدل هایی چون ونوم F5، جسکو و تواتارا خود را برای رکوردشکنی آماده می کنند.

مجله اتومبیل در مصاحبه با آقای وینکلمن به سراغ شایعات مربوط به شاسی بلند بوگاتی نیز رفته و از او در این باره سوال کرده است. آقای وینکلمن که به صراحت مخالفت خود را با ارایه چنین مدلی ابراز کرده بود، در پاسخ گفته طراحی شاسی بلند بوگاتی آماده بوده و حتی برخی از مشتریان بالقوه آن را مشاهده کرده و پسندیده اند. مدیرعامل بوگاتی افزوده یک یا دو فرد تاثیرگذار در ولفسبورگ (مقر شرکت فولکس واگن) هم به تمجید از طرح اولیه شاسی بلند مذکور پرداخته اند.

اما نکته تامل برانگیز اینکه به گفته آقای وینکلمن فعلا بودجه ای برای توسعه مدل شاسی بلند بوگاتی که ظاهرا به صورت سه درب طراحی شده، وجود ندارد؛ به همین خاطر تصمیم نهایی برای تولید آن هنوز گرفته نشده است.

استفان وینکلمن به موضوع جالب دیگری اشاره کرده و گفته در صورت دریافت چراغ سبز برای تولید، شاسی بلند بوگاتی به احتمال قریب به یقین انرژی خود را از باتری دریافت خواهد کرد. وی دلیل گرایش به سمت مدلی شاسی بلند به جای عرضه نسخه خیابانی سدان مفهومی گالیبیر را تقاضای بالا برای خودروهای شاسی بلند عنوان کرده است.

مدیرعامل بوگاتی به تقاضای مشتریان درباره نسخه روباز شیرون هم اشاره ای داشته و گفته مالکین این ابرخودرو پرسش هایی در مورد چنین نسخه ای مطرح کرده اند. آقای وینکلمان در این باره هم اظهار کرده: "اجازه بدهید منتظر مانیم و ببینیم که چه خواهد شد." در صورت تمایل مدیران، شیرون هم مثل ویرون در نسخه های گرند اسپرت و گرند اسپرت Vitesse توسعه خواهد یافت.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید