یک مرجع تقلید پیشنهاد کرد؛ تشکیل کلاسهای اخلاق برای پزشکان
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا وی بیان کرد: فقیه و طبیب هر دو در خدمت مردم هستند و اقدامات آنها مکمل یکدیگر است و از این رو همانطور که فقیه باید عادل، باتقوا و پیراستگی داشته باشد، طبیب نیز باید از این مسائل برخوردار باشد.
سبحانی با بیان اینکه همگان نیازمند تذکر هستیم گفت: پزشکانی که در قم حضور دارند، افرادی حاذق و باتقوا هستند اما نیاز هست برای همه جلسات اخلاقی و تقوایی نیز برگزار شود و از این رو باید برنامه ریزیهای لازم انجام شود.
این مرجع تقلید با اشاره به روند توسعه فضاهای درمانی و بیمارستانی گفت: پیش از انقلاب استان قم از این نظر هیچ امکاناتی نداشت اما به برکت نظام اسلامی، امروزه شاهد توسعه مراکز درمانی و بیمارستانی و همچنین احداث بیمارستان هزار تختخوابی در قم هستیم.
وی با اشاره به طرح قم شهر بدون دخانیات که از سوی سازمان سازمان جهانی بهداشت مطرح شده است گفت: در این زمینه باید سمینار و جلسات فرهنگسازی به ویژه در میان جوانان و دانشجویان برگزار کنید چرا که از قم انتظار میرود که در زمینه عدم مصرف مواد مخدر و مواد دخانی وضعیت بهتری داشته باشد.
سبحانی همچنین نسبت به مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر اینکه قهوه خانهها اماکن عمومی نیستند، گفت: قهوه خانه مصداق اماکن عمومی است و موضوع باید در شورای نگهبان بازنگری شود.
در این جلسه محمدرضا دکتر قدیر سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه آماده خدماترسانی به مردم و علما و همچنین بهره گیری از نظرات علما و مراجع عظام تقلید هستیم گفت: نظرات و رهنمودهای شما، کارساز و اثر بخش است و می تواند در راستای خدماترسانی هر چه بیشتر به مردم موثر باشد.
دکتر سیدحسن عادلی رئیس جمعیت مبارزه با دخانیت استان قم نیز در این جلسه گفت: طرحی از سوی سازمان جهانی بهداشت مبنی بر معرفی شهرهای مکه، مدینه، قم و مشهد به عنوان شهرهای بدون دخانیت مطرح شده که امیدواریم بتوانیم در این راستا گام برداریم.