برچسب «دستکاری‌شده» روی فیلم توئیتری رئیس‌جمهوری آمریکا؛

توئیتر ترامپ را به «جعل ویدئو» متهم کرد

کدخبر: ۳۴۳۷۶۸
اقتصادنیوز؛ توئیتر با متهم کردن حساب کاربری «دونالد ترامپ» به جعل تصویر بر روی ویدئوی منتشر شده از سوی رئیس جمهور آمریکا برچسب «دستکاری شده» قرار داد.
توئیتر ترامپ را به «جعل ویدئو» متهم کرد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، ویدئوی منتشر شده از سوی ترامپ که جنبه کمدی دارد تصویر کودک سفیدپوستی را نشان می‌دهد که به سمت کودکی سیاه‌پوست می‌دود. در قسمت پایین ویدئو علامت شبکه خبری «سی‌اِن‌اِن» دیده می‌شود که در کنار آن نوشته شده: «کودک وحشت‌زده از کودک نژادپرست می‌گریزد. احتمالاً کودک نژادپرست یکی از رأی‌دهندگان ترامپ است».

در پایان ویدئو این پیام ظاهر می‌شود: «مشکل از آمریکا نیست، از رسانه‌های اخبار جعلی است».

توئیتر در توضیح علت قرار دادن این برچسب نوشت: «ممکن است بر روی توئیت‌هایی را که شامل تصاویر ساختگی یا دستکاری شده باشد برچسب قرار دهیم تا به مردم کمک کنیم از میزان اعتبار آن‌ها مطلع شوند».

در ادامه ویدئوی منتشر شده توسط ترامپ، ویدئوی واقعی قرار داده شده است که در آن یک کودک سیاه پوست و یک کودک سفید پوست به سوی یکدیگر دویده و یکدیگر را در آغوش می‌گیرند و سپس به سمت مادرانشان می‌روند.

ترامپ همواره علیه رسانه‌های منتقد خود از جمله سی‌اِن‌اِن حمله کرده و آن‌ها از آن‌ها با عنوان «رسانه‌های اخبار جعلی» یاد می‌کند. او با انتشار این ویدئو قصد داشت این پیام را منتقل کند که این رسانه‌های منتقد وی، درباره او اغراق می‌کنند.

حدود سه هفته پیش «جورج فلوید» شهروند سیاه‌پوست آمریکایی توسط پلیس شهر «مینیاپولیس» به قتل رسید. فلوید پیش از مرگش به افسر پلیسی که زانویش را روی گردن او گذاشته بود می‌گفت نمی‌تواند نفس بکشد.

انتشار فیلم مربوط به این حادثه به سرعت در شبکه‌های مجازی و رسانه‌ها منتشر شد و تظاهرات گسترده ضدنژادپرستی و خشونت پلیس را در سرتاسر آمریکا به دنبال داشت.

ترامپ در حساب توئیتری خود معترضان را به شلیک گلوله تهدید کرد و نیروهای مخفی و گارد ملی را برای سرکوب آن‌ها به کار گرفت.

وی همچنین در دفاع از پلیس آمریکا گفت «فشار بر گردن» عموماً خوب است و ممکن است در برخی رویارویی‌های تک به تک میان پلیس و مظنونان لازم باشد.

رئیس جمهور آمریکا همچنین درخصوص قتل یک شهروند سیاه پوست دیگر توسط مأموران پلیس گفت: «در کشور ما با پلیس برخورد عادلانه‌ای صورت نمی‌گیرد. اما باز هم می‌گویم نمی‌توانید به آن شکل در برابر مأمور پلیس مقاومت کنید».

چندی پیش ترامپ درپی حذف یکی از پیام‌هایش از پیام‌رسان توئیتر و الصاق برچسب اخطار بر روی آن دستور اجرایی در لغو حمایت قانونی در پیگرد رسانه‌های اجتماعی را امضا کرد. او به وزیر دادگستری این کشور دستور داد تا قانون بازخواست رسانه‌های اجتماعی را فعال کند.

در حال حاضر  یک تیم حقوقی مورد حمایت فیسبوک،‌ توئیتر و گوگل، شکایتی را علیه دستور اجرایی ترامپ رئیس جمهور آمریکا علیه رسانه‌های اجتماعی تنظیم کردند. در این شکایت آمده که دستور اجرایی رئیس جمهور آمریکا، آزادی بیانی که در قانون اساسی این کشور تضمین شده را محدود می‌کند.

شبکه اجتماعی «فیسبوک» نیز روز پنجشنبه تعدادی از مطالب ارسال شده از سوی کمپین انتخاباتی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا را به‌خاطر نقض قوانین این شرکت، حذف کرد.

یکی از این مطالب حاوی عکسی بود که در آن یک مثلث سرخ وارونه قرار داشت. این علامت، دهه‌ها پیش توسط حزب نازی برای مشخص کردن زندانیان سیاسی استفاده می‌شد.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید