انتقاد شدید عضو شورای شهر تهران از مسئول دفترسابق قالیباف و برخی نهادهای نظامی
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از اسکان نیوز، محمود میرلوحی عضو شورای شهر تهران هفته گذشته در تذکری از تبدیل 70 هکتار زمین در منطقه 22 به یک نهاد نظامی خبر داد و اعلام کرد قرار است پادگان تازهای درتهران ایجاد شود.
70 هکتاری که پیش از این به عنوان اردوگاه میرزا حسینی معروف بود و شهرداری با هزینه 141 میلیاردی آن را به مکانی تفریحی تبدیل کرده بود. اما مسئول دفتر شهردار وقت آن را به یک نهاد نظامی تحویل میدهد.
این اتفاق درسال نخست فعالیت شورای پنجم اتفاق افتاده است چند ماهی که مدیران سابق همچنان در شهرداری حضور داشتند .اما اعضای شورای شهر تهران در سال پایانی فعالیت هایشان این پرونده را پیگیری میکنند.
محمود میرلوحی در خصوص هشداری که در صحن شورا درخصوص ایجاد یک پادگان تازه در تهران داد به اسکان نیوز میگوید: در پادگان 06 اقدام و توافق خوبی انجام شده است. ما دو میلیون بارگذاری را به 600 هزار بارگذاری رساندهایم ولی افکار عمومی نسبت به همین میزان بارگذاری هم حساسیت نشان داده و بر این باور است که نباید انجام میشده است آیا میتوان اجازه داد که بقیه پادگانها یا پادگانی جدید به همین شکل در تهران شکل بگیرد که عدهای بگویند چرا تبعیض قائل شدهاید و پادگان ارتش را پس گرفتید در حالیکه سپاه به تنهایی در تهران اقدام به ایجاد پادگان کرده است.
او با اشاره به قانون خروج پادگانها از شهرها میگوید: براساس این قانون هیچ پادگان و هسته نظامی دیگری نباید در شهرها با هر عنوان شکل بگیرد چون این قانون شامل حال همه از قبیل ارتش، سپاه و نیروی انتظامی میشود بنابراین در شهرها هستههای جدید نظامی (آموزشی یا غیر آموزشی) شکل نمیگیرد مگر در حوزه پدافند که بحث آن جداست.
میرلوحی اضافه میکند: ما نسبت به تخلفات دفتر وقت شهردار گلهمند هستیم. معمولاً اختیار تفرجگاهها در حوزه مرتبط با خودش یعنی سازمان بوستانها، سازمان املاک و سازمان سرمایهگذاری است پس چرا مسئولیت این ملک به دفتر وقت شهردار سپرده شده است؟ وقتی شهردار وقت تصمیم به ترک مسئولیت دارد، با چه اجازه و دلیلی تخلف کرده و ملک را به فرد دیگری تحویل داده است؟ چرا یکسری آقایان حاضر شدند در این تخلف، به دفتر وقت شهردار کمک کنند؟
او با اشاره به خبر دستگیری یکی از کارشناسان ساعتی شورا میگوید: مدتی است یکی از کارمندان که به صورت ساعتی فعالیت میکند، در بازداشت به سر میبرد به گونه ای به این مسائل دامن میزنند ، گویی رئیس شورای شهر تهران در انفرادی است. نکته جالب آن که من به عنوان مسئول اجرایی شورا هنوز در جریان این اتفاق نیستم که تخلف این کارشناس که در انفرادی است چه بوده است.
از سوی دیگر، یک دستگاه نظامی از اینکه به چنین تخلفی کمک کند، استقبال کرده درحالیکه به آن فرد تذکر داده شده که چرا بدون اجازه مدیران فعلی شهرداری صورتجلسه انتقال مرکزی را به نیروی دیگر میدهد؟ اگر این تخلف برگردانده نشود، پیگیری قضایی خواهد شد.
این عضو شورای شهر تهران معتقد است تمامی نهادهایی که باغ های باقی مانده شهر تهران را در اختیار دارند باید آن را به نفع شهر و شهروندان در اختیار توسعه فضاهای عمومی قرار دهند.
او میگوید: امیدوارم مانند بوستان ارتش روزی ما بوستان سپاه، ستاد اجرایی، بنیاد مستضعفان و اوقاف و ناجا هم داشته باشیم چون در دهه اخیر در تهران، مسیر عکس این را طی کردهایم. بسیاری از باغات از جمله کن و فرحزاد که خصوصی و برای مردم بوده، حفظ شده اما نهادهایی که باغات و زمینهای حاصلخیز فراوان داشتند متأسفانه به جای آن که این املاک را به عرصه های عمومی تبدیل کنند، در برجسازی رقابت کردند و زمینهایشان را با قیمتهای فوقالعاده به فروش رساندند.
وی ادامه میدهد: در حال حاضر تهران بیش از این کشش ندارد. باید سعی کنیم با علم به اینکه این باغات متعلق به چه کسی که است، عملکرد معکوسی داشته باشیم. در مواجهه با مردم میگوییم «باغ باغ است» و در صحن شورای شهر تهران مصوبه «برجباغها» را لغو کردیم و باید همان طور که بخش خصوصی را محدود می کنیم، بخشهای حاکمیتی، دولتی و ... را هم همراه با نگاه حفظ باغات به نفع شهر و شهروندان کنیم.
او در خصوص بوستان ولایت و این که هنوز بخشی از آن در اختیار نهادهای نظامی است توضیح میدهد: در رابطه با پروژه پارک ولایت مقاومت ها و انتظاراتی وجود دارد این که این زمین ها به قیمت زمین خرد خریداری شود. در همه جا مرسوم است. یک ملک 200 متری، یک قیمت دارد و وقتی متراژ آن بالاتر میرود و به 500 متر، 5000 متر و 50 هکتار میرسد هم قیمت دیگری پیدا می کند بنابراین دوستان نباید انتظار داشته باشند که به قیمت ملکهای خُرد، پول برای چنین مقولهای در تهران صرف شود. اگر ما چنین منابع مالی داشته باشیم، برای تملک باغات فرحزاد و کن هزینه می شود.