قیمت دهی هوشمندحمل و نقل توسط سامانه «اوبار»

کدخبر: ۱۹۵۰۹۵
گروه بنگاه‌ها: امسال دومین نمایشگاه حمل و نقل در حالی برگزار شد که سامانه های هوشمند حمل بار بین شهری رنگ حضوری چشمگیر داشتند. یکی از این سامانه ها که نزدیک یک سال از فعالیت آن میگذرد و با وارد کردن تکنولوژی در سیستم سنتی باربری توانسته توجهات زیادی را به خود معطوف کند «اوبار» است.
قیمت دهی هوشمندحمل و نقل توسط سامانه «اوبار»

حامد تاج‌الدین مدیرعامل شرکت اوبار در دومین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل، راهداری و راهسازی که در مصلای تهران برگزار شد، در گفت و گو با دنیای اقتصاد گفت: اساس این مجموعه به دنبال خلق ارزش اقتصادی از طریق راننده برای سهولت فرایند حمل کالا در کشور است.

تاج الدین با بیان اینکه مشخص نبودن کرایه های حمل بار باید با محوریت سیستم قیمت دهی  حل شود نه بر مبنای مناقصه، افزود: یکی از بزرگترین دستاوردهای فعلی ما، سیستم هوشمند قیمت دهی بر اساس الگوریتم‌های ماشین است.

وی افزود: روش کار این سیستم، به این صورت است که با استفاده از داده‌های قبلی که در مسیرهای مختلف بار برده شده، توانستیم آن را به الگوریتم داده و  ماشین به طور اتوماتیک قیمت بار را با فرض زمان و نوع ماشین دریافت، تحلیل و قیمت گذاری می‌کند.

تاج‌الدین با اشاره به اینکه در سیستم سنتی قیمت‌ها شفاف نیستند، ادامه داد: در این سامانه قیمت‌ها بصورت آنلاین قابل رصد است و راننده و صاحبان کالا به طور آشکار از قیمت خبر خواهند داشت.

وی با بیان اینکه سامانه اوبار علاوه بر کمک به صاحبان کالا به نفع راننده‌ها نیز است، گفت: در آینده سامانه‌های حمل‌ونقل ،مرجعی برای تصمیم‌گیری خواهد شد.

تاج الدین گفت: همچنین غیر از درآمد بار، امتیاز ویژه‌ای از جمله امتیاز بار، بیمه عمر و مسئولیت و معرفی به رستوران‌های در مسیر برای رانندگان منظم در نظر گرفته شده است. همچنین مشتری می تواند شروع بارگیری را از زمان شروع بارگیری تا تخلیه بار خود را رصد کند که افزایش رضایت مشتری را در بر خواهد داشت.  

وی استفاده از این سامانه را عامل کاهش اتلاف وقت و آلودگی دانست و افزود: در حال حاضر 50 درصد راننده‌های این سامانه هماهنگی بار خود را از منزل انجام می‌دهند و نیازی نیست که چند روز در پایانه ها معطل شوند. همچنین صاحبان کالا نیز برای ارسال بار خود می توانند به راحتی و از طریق اپلیکیشن ماشین مورد نیاز خود را درخواست داده و از پرداخت هزینه های مازاد به دلال ها دوری کنند.

تاج الدین گفت: هم اکنون نزدیک به چهار هزار کارخانه، شرکت و انبار و .... برای سرویس لجستیک به روز و کارآمد خود در این سامانه ثبت نام کرده‌اند که نشان دهنده تقاضای موجود در بازار است .

وی به طرح‌های توسعه دیگر این مجموعه اشاره کرد و گفت: برنامه ما این است که در یک سال آینده تعداد راننده‌ها را از 20 هزار نفر فعلی به یکصد هزار راننده افزایش دهیم.همچنین بنا داریم بیمه عمر و بیمه مسئولیت را علاوه بر بیمه بار برای راننده‌ها در نظر بگیریم. 

تاج‌الدین ادامه داد: از طرف دیگر راننده هایی که بیشترین بار یا امتیاز را داشته باشند ماهانه پاداشی در قالب سکه یا نیم سکه دریافت می کنند تا در بهتر شدن سرویس (سر وقت حاضر شدن و مشتری مداری) تلاش کنند.

وی افزود: در مجموعه ما ۶۰ نفر به طور مستقیم مشغول به کار هستند که با توسعه این سامانه در شهرهای اصفهان، رشت و قزوین، شیراز و مشهد تعداد نیروها افزایش خواهد یافت.

تاج الدین اعلام کرد: در حال حاضر اپلیکیشن اوبار روی اندروید فعال است که اوایل دی ماه نسخه ios آن نیز فعال خواهد شد.

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید