در نشست «تامین مالی و سرمایه‌گذاری برای مدیران» عنوان شد:

استارتاپ‌های حوزه فناوری، فرصتی جذاب برای سرمایه‌گذاران خطرپذیر

کدخبر: ۲۱۳۳۴۴
گروه بنگاهها:همایش «تامین مالی و سرمایه‌گذاری برای مدیران» در حالی برگزار شد که تصمیم آمریکا برای خروج از برجام، هاله‌ بزرگی از ابهام را در ذهن شرکت‌کنندگان ایجاد کرده بود.
استارتاپ‌های حوزه فناوری، فرصتی جذاب برای سرمایه‌گذاران خطرپذیر

به گزارش اقتصاد نیوز،در این میان اما، متخصصان حوزه‌ی سرمایه‌گذاری خطرپذیر، به دور از حواشی ایجاد شده پیرامون موضوع برجام، آمار و ارقام  جالب توجهی را به مخاطبان ارائه داده و آینده‌ جذابی برای اکوسیستم استارتاپ به تصویر کشیدند.

رضا زرنوخی، رئیس انجمن سرمایه‌گذاری خطرپذیر کشور، در این همایش با اشاره به ویژگی‌های استارتاپ‌ها گفت: «استارتاپ‌هایی که بتوانند مراحل رشد اولیه خود را با موفقیت سپری کنند، نرخ بازدهی و سودآوری بسیار بالایی خواهند داشت.»

وی با اشاره به فرایند چهار مرحله‌ای غربالگری طرح‌ها توسط سرمایه‌گذاران خطرپذیر، نرخ موفقیت طرح‌های ایران برای جذب سرمایه را ۱۰ به ۳۰۰ بیان کرد؛ این در حالی است که این نرخ در دنیا، حدود ۶ به ۱۰۰۰ است.

به گفته‌ زرنوخی، معمولا ۴۰ درصد از طرح‌هایی که برای سرمایه‌گذاری انتخاب شده‌اند به سوددهی می‌رسند و حدود ۲۰ درصد از این طرح‌های سودده بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ درصد در یک دوره ۵ ساله رشد می‌کنند.

کوروش خلیلی نژاد، مدیر سرمایه‌گذاری شرکت تپ‌سی، هم در این همایش که چهارشنبه در تهران برگزار شد، دلایل استراتژیک برای سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌های حوزه فناوری را برشمرد. به گفته‌ی خلیلی نژاد، فناوری به سرعت در حال ورود به بازارهای سنتی دنیا است و رشد استارتاپ‌ها معمولا خیلی سریع و با حاشیه‌ سود بالا انجام می‌شود.

خلیل نژاد با ارائه مثال‌های متنوعی از استارتاپ‌های حوزه فناوری در دنیا، مراحل رشد آنها را برای مخاطبان تشریح کرد و گفت: «در بسیاری از استارتاپ‌های موفق دنیا، مانند Airbnb، جریان نقدینگی در سال‌های اول کند است و شیب رشد نیز ملایم، اما پس از گذر از مرحله B در جذب سرمایه، معمولا این استارتاپ‌ها با سرعت بسیار زیاد رشد می کنند و به یک یونیکورن در صنعتی که وارد شده‌اند تبدیل می شوند.

او توضیح داد که در سال‌های سوم به بعد هزینه‌های ثابت استارتاپ‌ها معمولا ثابت می ماند ولی درآمد آنان با نرخی بالا رشد می کند.

به گفته‌ مدیر سرمایه‌گذاری تپ‌سی، وجود نمونه‌های موفق در کشور، در کنار حرکت اقتصاد جهان به سمت کسب و کارهای دیجیتال، سرمایه‌گذاران را برای ورود به استارتاپ‌های حوزه فناوری ترغیب کرده و دولت نیز در تلاش برای حمایت از این اکوسیستم است.

 

 

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید