پمپ کف کش چیست و نحوه انتخاب پمپ کف کش؟
از پمپ کف کش اصولا برای برای پمپاژ آب های تمیز و بدون آلودگی یا لجن استفاده کرد.
انواع پمپ کف کش
پمپ های کف کش دارای انواع گوناگونی می باشند و ازجهات مختلف می توان آنها را دسته بندی نمود که از جمله آن می توان به موارد زیر اشاره نمود:
-
پمپ کف کش ساده
-
پمپ کف کش فلوتر دار (دارای قطع کن برقی)
-
کف کش آب از بغل
-
کف کش آب از رو
-
آب خنک (موتور به وسیله آب خنک می گردد.)
-
روغن خنک (موتور به وسیله روغن خنک می گردد.)
-
خازن داخل
-
خازن بیرون (تک فاز)
-
پمپ کف کش تک فاز
-
پمپ کف کش سه فاز
کف کشهای تکفاز با دهانه خروجی درسایز های 1 و 1.4/1 و 2 و 3 اینچ و کفکش های سه فاز بادهانه خروجی در سایزهای 2 و 3 و 4 و 6 اینچ تولید و توزیع می گردند.
با توجه به گستردگی انواع پمپ ذکر شده، انتخاب این نوع محصولات با دشواری های خاص خود روبرو است، لذا همواره پیشنهاد می گردد جهت انتخاب صحیح پمپ کف کش با کارشناسان حرفه ای در این زمینه مشاوره نموده تا بهترین پمپ کف کش را با توجه به نیاز های شما انتخاب نماید.
هایپر صنعت فامکو مفتخر است، با استعانت از خــداوند متعال و همــکاری پرســـنل خدوم و راهنمایی مشـتریان همیشه همــراه خـــود، به عــنوان یکی از شرکت های مـــوثر در عرصه ارائه اقلام صنعتی و بومی سازی محصولات فنی و مهندسی، ایفای نقش نماید. لذا اگر در صدد انتخاب کفکش مناسب هستید می توانید از برندهای ایتالیایی مانند پمپ پنتاکس، لوارا، سائر، ابارا، داب، کالپدا و از برندهای ایرانی راد پمپ، فدک، جهان پمپ، اسپیکو و توان تک به صورت حضوری و غیر حضوری خریدی مطمئن را تجربه نمایید.
نحوه انتخاب پمپ کف کش
مهم ترین نکاتی که باید موقع انتخاب کف کش ها به آنها توجه بیشتری کرد قدرت الکترموتور، میزان آبدهی، قطر دهانه خروجی هست و توصیه می گردد قبل از انتخاب پمپ کف کش، به دبی و نمودارارتفاع یا هد پمپ توجه کنید.
اجزاء پمپ کف کش
1. پروانه
2. الکتروموتور
3. محور
4. حلزون
5. درزگیر مکانیکی
6. کابل
7. متعلقات
یک از عمده ترین فعالیت های هایپر صنعت فامکو، تامین لوازم یدکی و مصرفی این محصولات می باشد، تا شما عزیزان بتوانید به صورت طولانی مدت از پمپ کف کش بدون هیچ گونه دقدقه استفاده نمایید.
جنس بدنه پمپ کف کش
پمپ های کف کش، معمولا از جنس استیل، چدن، آلومینیوم و پلاستیک ساخته می شوند که بر اساس نوع کاربری، مورد استفاده قرار می گیرند.
به عنوان مثال در مناطقی که آب شور و یا دارای خاصیت اسیدی باشد از کف کش استیل و یا کفکش با بدنه پلاستیک استفاده می شود و همین طور در مناطقی که آب منابع زیرزمینی قابل شرب باشد از کف کش بدنه چدن یا آلومینیوم استفاده می گردد.
از این کفکش ها فقط می توان برای پمپاژ آب های تمیز و بدون آلودگی یا لجن استفاده کرد.
کاربرد پمپ کف کش
-
آبیاری مزارع کشاورزی
-
مصارف مسکونی
-
پمپ کف کش چاه آب
-
انتقال سیالات مختلف صنایع غذایی و دارویی
-
انتقال آب مخازن و استخرها
-
تخلیه پساب های فاضلاب (با غلظت کم)
-
انتقال آب تمیز و صاف
-
استفاده در فواره ها
-
تخلیه پساب های ناشی از باران
دلایل استفاده از فلوتر در پمپ کف کش
خشک کار کردن پمپ آب کف کش موجب سوختن الکتروموتور آن می گردد، به همین جهت برای کنترل سطح سیال و جلوگیری از کارکرد بیش از حد موتور پمپ آب کف کش، باید از یک فلوتر یا کنترل سطح استفاده نمود.
نحوه کار در پمپ های مستغرق فلوتر دار به این صورت است که هنگامی که سطح آب پایین بیاید به فرمان فلوتر جریان برق قطع شده و پمپ از کار می ایستد و هنگامی که سطح آب بالاتر از پمپ بیاید به فرمان فلوتر، جریان برق وصل شده و پمپ مجدد شروع به کار می کند. فلوتر یا اتومات بر روی پمپ قابل نصب است. در صورتی که پمپ کف کش خریداری شده بدون باشد می توان در صورت تمایل فلوتر را جداگانه خریداری و روی پمپ نصب نمود. استفاده از فلوتر یا اتومات مانع از سوختن پمپ می شود.
دقت نمایید!
در صورت نصب پمپ آب کف کش در داخل چاه بهتر آن است با قرار دادن سبدی پلاستیکی در زیر آن از قرار گرفتن آن در کف چاه جلوگیری به عمل آید که مانع ورود ذرات ته نشین شده در کف چاه به کف کش گردد.
در پمپ آب کف کش باید حداکثر عمق غوطه وری در نظر گرفته شود، همینطوراگر پمپی زیر حداقل ارتفاع کار کند برق زیادی مصرف کرده و در نهایت از کار می افتد.
لطفا جهت انتخاب دقیق پمپ کف کش و همچنین اطلاع از قیمت پمپ کف کش، با کارشناسان فنی در هایپر صنعت فامکو تماس حاصل نمایید.
تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.