آمار ورود مجروحان حوادث لبنان به ایران
اقتصادنیوز: سفارت ایران در لبنان بیان کرد که بیش از ۹۰ مجروح لبنانی به همراه سفیر ایران در بیروت برای مداوا وارد تهران شدند.
![آمار ورود مجروحان حوادث لبنان به ایران](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/zknnOjd0Hg1y/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtMiJuCtF6wwY,/Untitled.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از تسنیم، سفارت جمهوری اسلامی ایران با اشاره به ورود سفیر ایران در لبنان و مجروحین لبنانی به تهران در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: تاکید میکنیم وضعیت عمومی و شرایط جسمی آقای امانی (سفیر ایران در لبنان) بسیار خوب است و هیچ نگرانی وجود ندارد.
در ادامه آمده است: دیشب بیش از 90 مجروح لبنانی و آقای امانی برای ادامه درمان وارد ایران شدند. خدمات درمانی به سرعت در اختیار همه عزیزان قرار گرفت.