غیرمستقیم‌ها چگونه می‌توانند به بانک وکالت فروش سهام عدالت بدهند؟

کدخبر: ۳۳۸۹۳۳
اقتصادنیوز : افرادی که روش غیر مستقیم آزادسازی سهام عدالت را انتخاب کرده اند می‌توانند به محض پذیرش شرکت سرمایه‌گذاری آن استان در بورس و باز شدن نماد آن، درخواست وکالت برای فروش را به بانک بدهند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر ،حسین فهیمی، سخنگو آزادسازی سهام عدالت در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سوال که چه کسانی می‌توانند به بانک‌ها وکالت فروش سهام خود را بدهند، گفت: افرادی که روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند می‌توانند از ششم خرداد به بانک‌ها سفارش دهند.

وی ادامه داد: افرادی که روش غیر مستقیم آزادسازی سهام عدالت را انتخاب کرده‌اند نیز می‌توانند به محض پذیرش شرکت سرمایه گذاری آن استان در بورس و باز شدن نماد آنها، درخواست وکالت را به بانک بدهند با این تفاوت که در روش غیر مستقیم محدودیت ۳۰ درصد وجود ندارد و افراد می‌توانند وکالت تمام سهام خود را به بانک‌ها بسپارند.

فهیمی افزود: برای اینکه بتوان سهام این شرکت‌ها را معامله کرد باید نماد آنها در بورس باز شود. هنوز کار پذیرش شرکت‌های سرمایه گذاری استانی در بورس تمام نشده و این شرکت‌ها هنوز بورسی نیستند، به محض اینکه نماد شرکت‌های سرمایه گذاری استانی در بورس باز شود، سهامدارانی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده‌اند، بدون محدودیت درصد می‌توانند هم از طریق بانک و هم از طریق کارگزاری، سهام خود را بفروشند.

وی درباره زمان پذیرش شرکت‌های سرمایه گذاری استانی در بورس، گفت: به تدریج از دهم خرداد به بعد، استان به استان کار پذیرش شرکت‌های سرمایه گذاری استانی در بورس انجام می‌شود و امیدواریم پذیرش‌ها در کمتر از یک ماه انجام شود. این بخش در دست ما نیست بلکه خود شرکت‌ها باید کارهایی را انجام دهند و در بورس پذیرش بگیرند بنابراین زمانبندی آن در دست خود شرکت‌هاست.

سخنگو آزادسازی سهام عدالت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ممکن است قیمت سهام، زمانی که بانک آنها را می‌فروشد کم یا زیاد باشد، آیا مبلغی که به حساب سهامدارها واریز می‌شود تفاوت دارد یا میانگینی از فروش سهام در نظر گرفته می‌شود؟ گفت: تمام سفارش‌ها در بانک تجمیع می‌شود و یک جا اعمال می‌شود گویی یک نفر در حال فروش سهام خود است.

وی ادامه داد: این فروش شبیه این است که یک نفر سهمش را برده است تا در بازار بفروشد یعنی بانک با یک سهامدار عادی، غیر از اینکه این سفارشات تجمیع می‌شود هیچ فرقی ندارد، بنابراین کارگزار، مصالح و منافع فروشندگان را در نظر می‌گیرد و اگر تقاضا برای خرید باشد این فروش را انجام می‌دهد و وجه را برای سهامدار واریز می‌کند.

فهیمی درباره احراز هویت برای دریافت کد بورسی نیز گفت: احراز هویت به صورت غیر حضوری و الکترونیکی در حال حاضر، انجام می‌شود، احراز هویت حضوری در سه مکان که عبارتند از؛ دفاتر پیشخوان، شعب بانک‌های سپه، ملل، آینده، صادرات، پارسیان، شهر، کشاورزی و به تدریج بانک‌های دیگر و دفاتر کارگزاری‌ها انجام می‌شود و امکان احراز هویت غیر حضوری نیز در حال حاضر در سایت وجود دارد.

فهیمی در پایان درباره کسانی که تصمیم به تغییر شیوه آزادسازی خود گرفته‌اند، گفت: تصمیم شورای بورس این است که همه سهامداران عدالت تا ۷ خرداد برای انتخاب نحوه آزادسازی سهام عدالت فرصت داشته باشند اما امکان لغو تصمیم وجود ندارد.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    اخبار بیشتر در سرویس سایر رسانه ها
    کارگزاری مفید