۵ علامت که نشان می دهد از تلفن شما جاسوسی میشود
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از انتخاب، برنامههای هک و جاسوسی میتوانند بسیار خطرناک باشند. دانستن علائم هک شدن یا نصب برنامههای جاسوسی در تلفن شما میتواند بسیار مفید باشد. تلفنها و رایانههای ما دو وسیله ارتباطی اصلی هستند که هر روز از آنها استفاده میکنیم؛ بنابراین اگر کسی تلفن شما ما را هک کند. دسترسی به اطلاعاتی مانند آدرسهای ایمیل و شماره تلفنها (از لیست مخاطبین شما)، تصاویر، فیلمها، اسناد و پیامهای متنی میتواند خطرات زیادی را ایجاد کند. اما نصب جاسوس افزار یا برنامههای هک چه علائمی دارد؟
علائم هک شدن را بدانید
اولین قدم برای جلوگیری از هک شدن، دانستن این است که چه نوع هکهایی وجوددارند. برای مثال وقتی پیامی دریافت میکنید که نشان میدهد پولی از حساب شما خارج شده است، آن هم در شرایطی که شما پولی جا به جا نکرده اید میتواند یک نشانه خطرناک باشد. افزون بر این ظاهر شدن پنجرههای تصادفی، نصب نرم افزارهای غیر منتظره، تغییر نشانگر ماوس شما، یا زودتر از حد معمول تمام شدن باتری گوشی هوشمند شما میتواند نشانههایی از هک باشد.
یک برنامه آنتی ویروس قوی در رایانه خود داشته باشید
یک برنامه ضد ویروس قوی را به عنوان یکی از سادهترین روشها برای جلوگیری از هک شدن استفاده کنید. این برنامه نه تنها برای ویروسها بلکه برای جاسوس افزارها و سایر ابزارهایی که هکرها برای ورود به دادههای شما استفاده میکنند، رایانه شما را اسکن میکند.
یک برنامه آنتی ویروس خوب در گوشی خود داشته باشید
شاید بپرسید چگونه میتوان هکرها را از تلفن هوشمند دور کرد. یکی از بهترین روشها نصب یک انتی ویروس قوی است. البته بهتر است این را نیز بدانید که یک روش ثانویه این است که از نصب برنامههای متفرقه خودداری کنید. درواقع برای نصب برنامهها فقط به مراکزی مثل گوگل پلی مراجعه کنید.
از پذیرش پیامهای ضد ویروس جعلی خودداری کنید
گاهی اوقات با پیامی از یک محصول آنتی ویروس مواجه میشوید که به شما میگوید که در رایانه شما بدافزار پیدا کرده است. معمولاً نمیتوانید از این پیام خارج شوید مگر اینکه مرورگر را به روزرسانی کنید. یا به طور کلی سیستم خود را به روزرسانی کنید.
از پیامهای پشتیبانی فناوری جعلی آگاه باشید
یک روش کلاهبرداری رایج این است که یک پیام پاپ آپ برای شما ارسال میشود که به شما میگوید رایانه شما به خطر افتاده است و باید با شماره تلفن آنها تماس بگیرید، در آنجا از شما خواسته میشود نرم افزاری را بارگیری کنید. این نرم افزار میتواند هکرها را به رایانه شما دسترسی دهد. اگر به عنوان مثال پیامی را از "مایکروسافت" در رایانه اپل دریافت میکنید باید احتیاط کنید.
مراقب خریدهای آنلاین باشد
خرید آنلاین یکی از راههای عالی برای حمایت از مشاغل محلی است، اما مراقب باشید اطلاعات مهم کارت اعتباری خود را در اختیار سایتهای نامعتبر قرار ندهید. به ویژه مراقب باشید رمز عبور دوم خود را در اختیار افراد غریبه نگذارید.
برای همه چیز یک رمز عبور نگذارید
یکی از اساسیترین اصول در جلوگیری از حمله هکرها داشتن چندین رمز عبور است. اگر برای همه اکانتها از یک رمز عبور استفاده میکنید، دسترسی هکرها به حسابهای شبکههای اجتماعی، حساب ایمیل، حساب بانکی آنلاین و حتی سیستم امنیتی منزل خود را آسانتر میکنید. مطمئن شوید که از رمزهای عبوری استفاده میکنید که حروف، اعداد و کاراکترها را ترکیب میکنند یا از عبارات تصادفی استفاده میکنید.