حال و روز صنایع الکترونیک شیراز چگونه است؟/ صا شیراز دقیقا چه می کند؟

کدخبر: ۱۴۰۴۸۱
«صاایران» شاید برای هر ایرانی، یادآور اولین گوشی تلفن همراهی است که نه تنها داشته‌اند، بلکه هنوز هم خاطراتش را تداعی می‌کند، اما برای صنعت کشور، از جمله تولید کنندگان مخابراتی، قدرتی است که در جریان ساخت ماهواره امید نقش داشته است.
حال و روز صنایع الکترونیک شیراز چگونه است؟/ صا شیراز دقیقا چه می کند؟

شرکتی که همه آن را به تولید کننده تلفن همواره می‌شناختند، اما فعالیت‌های دیگری نظیر تولیدات الکتریکی و نظامی مانند همکاری برای ساخت رادارها و یا ماهواره امید نیز داشته است. گرچه این شرکت همچنای روی پا است، اما در حال حاضر برخی فعالیت‌های گذشته را انجام نمی‌دهد و به فعالیت‌های دیگری روی آورده است.

این شرکت که با هفت زیرگروه چرخ فعالیت‌هایش می‌چرخد، شرکت صا شیراز را نیز در زیر مجموعه خود قرار داده است. شرکت صنایع الکترونیک ایران معروف به صاایران که در سال‌های اخیر در شیراز مشغول به تولید ترانزیستور بوده، شرکتی با نام صنایع الکترونیک شیراز دارد. این شرکت در طول چندسال گذشته تولید تلفن همراه را متوقف کرد زیرا دیگر بازدهی اولیه اقتصادی را نداشت و به گفته مسئولان این شرکت واردات آن به صرفه‌تر بود. صنایع الکترونیک ایران یا صاایران نام شرکتی وابسته به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است.

صا شیراز به چه کاری مشغول است؟
حالا شرکت صنایع الکترونیک شیراز معروف به صاشیراز به فعالیت‌های این شرکت در حوزه سیستم‌های مخابراتی ممشغول است و همچنان فعالیت‌هایی در حوزه ماهواره برعهده دارد. اما به نظر می‌رسد روزگار تحریم در ایران، صا شیراز و صا ایران را نیز تحت تأثیر قرارداده و این دوشرکت را تا حدودی منفعل کرده است. چرا که در حدود هفت‌سال گذشته آمریکا ۱۶ شرکت و شخص خارجی را به اتهام ارسال غیرقانونی قطعات حساس برای ساخت تجهیزات نظامی به ایران جریمه و ۶ شرکت ایرانی را در فهرست تحریم‌های خود قرار داد که نام صا ایران و صاشیراز نیز در این لیست دیده می‌شد.

در سال ۱۳۸۷ آسوشیتدپرس به نقل از یکی از مقام‌های وزارت خزانه‌داری آمریکا نوشت که پرونده دستور انسداد دارایی‌های ۶ شرکت نظامی ایران را صادر کرده است که این شرکت‌ها تحت‌اختیار یا تصاحب موسساتی است که قبلاً به خاطر نقش ادعاییشان در برنامه اتمی و موشکی ایران تحریم شده بودند. شرکت‌هایی که وزارت خزانه‌داری آمریکا از آن‌ها نام برده است عبارتند از صنایع الکترونیک ایران، صنایع الکترونیک شیراز، صنایع مخابراتی ایران، شرکت صنایع تولید هواپیمایی ایران، صنایع فراساخت و گروه صنایع تسلیحاتی.

اما از آن زمان تاکنون هیچ‌گاه این شرکت‌ها تعطیل نشد و توانستند با فراز و نشیب روزهای تحریم علیه ایران دست و پنجه نرم کنند و به فعالیت خود ادامه دهند. اما در دوماه گذشته که برجام به نتیجه نهایی رسید و با لغو بسیاری از تحریم‌های اقتصادی و صنعتی علیه ایران، بسیاری از بخش‌های اقتصادی نفس راحتی کشیدند و امید بیشتری به بهبود به‌دست آوردند.

در همین چند ماه اخیر که برجام در انتظار نتیجه نهایی بود، شرکت صنایع الکرونیک شیراز آگهی استخدامی منتشر کرد که این امر نشان دهنده فعالیت بیش از پیش این شرکت است که ظاهراً لغو تحریم‌ها توانسته است تا حدی نه تنها اقتصاد ایران بلکه صنایع را به بهبود اوضاع امیدوارتر کند که شرکت صنایع الکترونیک شیراز نیز از آن مستثنی نبوده است.

این شرکت به عنوان یکی از شرکت‌های تخصصی صا ایران در زمینه انجام تحقیقات، طراحی، تولید و تأمین محصولات و خدمات در حوزه‌های مختلف فناوری الکترونیک شامل رادار، جنگ‌های الکترونیک (جنگال)، الکترونیک هوائی و کنترل، الکترونیک سلاح، الکترونیک دریائی، لامپ‌های مایکروویو و تجهیزات اندازه گیری و اندازه‌شناسی (کالیبراسیون)، با تکیه بر پتانسیل‌های درونی و فرصت‌های محیطی و با مشارکت شرکت‌های داخلی و خارجی در سطح ملی و فرا ملی خود را پیشگام و در سایر حوزه‌های تخصصی شرکت‌های وابسته صا ایران و طرح‌ها و پروژه‌های فراشرکتی خود را همکار و همراه می‌داند.

شرکت صنایع الکترونیک شیراز بر این باور است که که انجام مأموریت و دستیابی به اهداف امری است که باید توسط مدیران، کارشناسان و سایر کارکنان سازمان صورت گیرد. لذا برای توسعه و ارتقاء آنان در ابعاد مختلف اهمیت ویژه‌ای قائل است. شرکت صنایع الکترونیک شیراز در این راستا تأمین نیازمندی‌های نیروهای مسلح را در اولویت قرار داده و در عین حال تأمین نیازمندی‌های سازمانهای کشوری و عموم مردم و نیز بازار خارجی (صادرات) را در حوزه‌های مرتبط مورد توجه قرار داده است.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید