بحران کرونا چقدر برای مردم هزینه داشت؟
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از فارس: بر اساس این پژوهش که توسط «لارنس سامرز» وزیر خزانهداری سابق آمریکا و «دیوید کاتلر» استاد اقتصاد دانشگاه هاروارد انجام شده، همهگیری کرونا نهتنها تلفات انسانی شدیدی در آمریکا بر جای خواهد گذاشت، بلکه تأثیرات اقتصادی آن تا یک دهه آینده نیز قابل مشاهده خواهد بود.
لارنس سامرز و دیوید کاتلر در مقاله خود در مجله علمی انجمن پزشکی آمریکا هشدار دادهاند که ویروس کرونا پس از رکود بزرگ [که اوایل دهه ۱۹۳۰ رخ داد] بزرگترین تهدید برای رفاه و آسایش آمریکاییها به شمار میرود.
بر اساس آخرین آمارهای رسمی، تاکنون بیش از ۸ میلیون نفر در آمریکا به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شدهاند که از این تعداد حدود ۲۲۰ هزار نفر جان باختهاند.
آمریکا هم از لحاظ تعداد مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ و هم از لحاظ میزان مرگومیر بر اثر این بیماری، با اختلاف بسیار زیاد نسبت به سایر کشورها در رتبه نخست جهان قرار دارد.
بیتفاوتی دولت آمریکا در قبال بحران کرونا که باعث شده این کشور با اختلاف بسیار زیادی نسبت به سایر کشورها، از لحاظ آمار مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا در رتبه اول جهان قرار گیرد، انتقادات بسیاری را علیه شخص دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا و دولت وی برانگیخته است.
شیوع ویروس کرونا در آمریکا نهتنها بخش بهداشت و درمان این کشور را دچار بحران جدی کرده، بلکه فعالیت بسیاری از کسبوکارها را بهمیزان چشمگیری کاهش داده و حتی برخی از آنها را به تعطیلی کشانده است، بهطوری که طی این مدت چندین میلیون نفر از کارگران آمریکایی مشمول تعدیل نیرو شدهاند.
نرخ بیکاری در آمریکا حتی در برههای طبق آمارهای رسمی وزارت کار این کشور به حدود ۱۵ درصد هم رسید؛ رقمی که بالاترین نرخ بیکاری در آمریکا طی بیش از ۸۰ سال اخیر بهشمار میرود.