بررسی استعفای عبدالکریم حسین‌زاده محل تسویه حساب با دولت پزشکیان/ امیرحسین ثابتی:‌ لجبازی با مجلس است/ ذوالنوری به هیات رئیسه تاخت

کدخبر: ۶۸۲۶۱۶
اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس در نهایت با 156 رای موافق با استعفای عبدالکریم حسین‌ زاده، نماینده نقده و اشنویه از جایگاه نمایندگی برای حضور در سمت معاونت امور توسه روستایی و مناطق محروم ریاست‌جمهوری موافقت کردند.
بررسی استعفای عبدالکریم حسین‌زاده محل تسویه حساب با دولت پزشکیان/ امیرحسین ثابتی:‌ لجبازی با مجلس است/ ذوالنوری به هیات رئیسه تاخت

به گزارش اقتصادنیوز، درخواست استعفای دوباره عبدالکریم حسین زاده که امروز _چهارشنبه‌_ در صحن علنی مجلس با ۱۵۶ رای موافق، ۶۹ نفر رای مخالف و ۵ نفر رای ممتنع با آن موافقت شد، حاشیه‌های زیادی نیز به‌دنبال داشت. 6 نماینده مجلس که دلیلی برای عدم حضور حسین‌ زاده در کسوت نمایندگی مجلس نمی‌دیدند، در مخالفت با دومین استعفای حسین زاده سخن گفتند.

 قاسم روانبخش، نماینده قم به عنوان نخستین مخالف استعفای عبدالکریم حسین‌زاده گفت: برای من جای سوال و بسیار تعجب است که وقتی استعفای آقای حسین‌زاده یک بار در مجلس مطرح شد و مجلس مخالفت کرد، چرا دولت بر این امر اصرار دارد؟ به نظرم این کار نوعی توهین به مجلس است؛ چراکه اینگونه تلقی می‌کنند که نمایندگان بدون تفکر و دقت رای دادند و دوباره می‌خواهند یک بار دیگر با دقت و تدبیر به این استعفا رای دهند.

یکی دیگر از مخالفان این استعفا نیز مجتبی ذوالنوری بود. بنا به روایت مهر، او گفت که عده‌ای می‌گویند حسین‌ زاده انگیزه خود را از دست داده است و دیگر نمی‌تواند در مجلس به خوبی فعالیت کند؛ این چه منطقی است که مطرح می‌شود؟ ما باید منافع ملت را مد نظر قرار دهیم. هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی به چه حقی مجدداً این استعفا را در دستور کار قرار داده است؟

او ادامه داد: مگر ما از عزیزان فرهیخته اهل سنت کم داریم که رئیس‌جمهوری عزیزمان برای تقویت حضور آنها در عرصه اداره جامعه از آنها استفاده کند؟ چرا می‌خواهند یک جایی را خراب کنند تا جایی را آباد کنند؟

امیرحسین ثابتی نیز یکی دیگر از مخالفان دومین استعفای حسین زاده بود. به روایت ایسنا، نماینده مردم تهران تاکید کرد: ما بحث شخصی با آقای حسین‌زاده نداریم و اگر امروز به جای ایشان فرد دیگری هم بود من مخالف بودم؛ چرا که اینکه یک نفر سه هفته پیش در صحن صحبت کرده است و نمایندگان به هر دلیلی با استعفای او مخالفت کردند، دوباره بدون تغییر شرایط همان درخواست مطرح می‌شود؛ آیا این غیر از لجبازی با مجلس است؟

مهدی کوچک زاده، نماینده مردم تهران نیز به عنوان مخالف استعفای نماینده مردم نقده و اشنویه گفت: در ابتدا باید پاسخی به شارلاتانیزم رسانه‌ای دهم که باوجود نظر نمایندگان مخالف اراجیفی را مطرح کردند که مخالفت مجلس با استعفای حسین‌زاده، اختلاف میان شیعه و سنی است؛ این افراد غلط کردند؛ چرا که دنیا دیده است که شیعه مانند من خاک کف پای یحیی سنوار را که فردی سنی است توتیای چشمانم می‌کنم.

در این میان، حسین زاده نیز در دفاع از عملکرد خود گفت: واقعیت آن است که هم بنده و هم رئیس‌جمهوری به هیچ وجه من الوجوه مایل به این نبودیم که حکم امضا شده توسط رئیس‌جمهوری پیش از استعفای بنده از نمایندگی مجلس و پیش از تأیید مجلس برای خروج بنده از مجلس، رسانه‌ای شود، اما این اتفاق افتاد.

حسین‌زاده ادامه داد: عده‌ای می‌گویند حسین زاده دو شغله است، اما خداوند را شاهد می‌گیرم که یک بار هم به آن ساختمان نرفتم و در جلسه‌ای شرکت نکردم. حتی تیمی برای حفاظت بنده مشخص کردند، اما من قبول نکردم و گفتم تا زمانی که از مجلس خارج نشدم، حق نزدیکی به من را ندارید.

او گفت: عده‌ای نگران مسائل قومی و مذهبی هستند، اما بنده یک شخصیت ملی و ایران دوست هستم و به شرافتم قسم می‌خورم که مسائل این معاونت را مذهبی و قومی دنبال نخواهم کرد و این مکان را به هیچ وجه سیاسی نخواهم کرد.

حسین‌زاده بیان کرد: آمادگی دارم در صورت رأی مجلس هر سه ماه یک‌بار گزارش به نمایندگان دهم و اگر مقدور نشد هر ۶ ماه یکبار حتماً به خدمت شما برسم و گزارش دهم. البته معتقدم که مسئول شدن من نباید به قیمت تقابل دولت و مجلس تمام شود.

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری ایران اوایل شهریور ماه در حکمی حسین‌زاده را به سمت معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور منصوب کرده بود؛ حسین زاده برای حضور در این سمت باید از جایگاه نمایندگی استعفاء می‌داد.

این درحالی است که در تاریخ چهارم مهرماه بررسی تقاضای استعفای حسین زاده برای نخسین بار در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفته بود که با ۱۰۷ رای موافق، ۱۲۹ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از ۲۴۷ نماینده حاضر در مجلس با این استعفاء مخالفت کرده بودند.

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    اخبار بیشتر در سرویس اقتصادی
    کارگزاری مفید