چه کسانی مانع برخورد با پوشاک قاچاق میشوند؟
به گزارش اقتصاد نیوز به نقل از ایسنا، روز گذشته علی مویدی - رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز - اعلام کرد که طرحی آغاز شده که توانسته با موفقیت تابلوی برندهای قاچاق در سطح استان تهران را تا ۸۰ درصد بدون هیچگونه اعتراضی جمعآوری کند. به گفته وی ما امروز در داخل کشور پوشاکی داریم که به لحاظ کیفیت حتی در ترکیه هم مشابه آن پیدا نمیشود. لذا نباید قانون را زمین بگذاریم. نباید به دلیل اینکه چهار نفر پشت برندهای قاچاق ایستادهاند این قانون اجرا نشود. تا به امروز بدون هیچ نارضایتی این طرح اجرایی شده، باید دل در گرو آدمهای پا برهنه داشته باشیم نه آدمهای گردن کلفت.
وی افزود: در مرزها اقدامات لازم برای مقابله با قاچاق کالا در حال انجام است و خوشبختانه امروز در پایتخت نیز ۸۰ درصد مقابله با برندهای قاچاق و جمعآوری تابلوهای آنها بدون هیچگونه مقاومتی انجام شده و حتی بعضا خود فروشندهها نسبت به جمعآوری کالای قاچاق خود اقدام کردهاند. بیتردید نباید فرصتسوزی کرد. تا به امروز در اجرای قانون عدول کردهایم و مقصر هستیم. لذا باید برای اجرای قانون اقدامات لازم را انجام دهیم.
در همین رابطه مجتبی درودیان - رییس اتحادیه پیراهندوزان و پیراهنفروشان - به ایسنا گفت: یکی از اهداف و برنامههای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برخورد با قاچاق پوشاک و جمعآوری این برندهای خارجی قاچاق در کشور است که با وجود برخورد با تعدادی از آنها، برخی در حال کارشکنی در این زمینه هستند و گویا نمیخواهند برخورد قانونی لازم با آنها صورت گیرد که باید پرسید اینها چه کسانی هستند؟
وی افزود: برخی از برندهای غیرمجاز خارجی حمایت میکنند و دقیقا با این کار به تولید داخلی آسیب میرسانند. واقعا جای تاسف و ناراحتی است که چرا برخی میخواهند پوشاک قاچاق رها شود اما دولت و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز باید با آنها برخورد کنند.
درودیان تاکید کرد: هیچ مشکلی برای تولید و تامین پوشاک مورد نیاز مردم نداریم و همه باید بدانیم که اگر با این برندهای قاچاق و غیرقانونی برخورد لازم صورت گیرد و آنها را جمعآوری کنند، میتوانیم نیاز همه مردم ایران را تامین کنیم.