تهران 4 هزارمگاوات برق کم دارد
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، محمد حسین مقیمی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه با فرمانداران استان تهران اظهارداشت: مدیران بدانند که هدف اصلی اجرای بخشنامه تغییر ساعت کار ادارات کاهش لطمه به مردم است.
زمان فعالیت ادارات در شهر تهران تا 19 مرداد ماه جاری از 6:30 تا 14 و در شهرستان های استان از 6:30 تا 13:30 اعلام شده است.
در بخشنامه استانداری آمده که سیستم های خنک کننده ادارات از ساعت 13 باید خاموش شود.
استاندار تهران در ابتدای این جلسه خطاب به فرمانداران گفت: کسب رضایتمندی مردم و توجه به نیازهای آنان باید بادقت خاصی دنبال شود.
وی تاکید کرد: با دقت و حساسیت الگوی مصرف ادارات تابعه را کنترل کنید و مراقب باشید سیستم های خنک کننده سازمان ها راس ساعت 13 خاموش شوند.
به گفته مقیمی در صورت مشاهده تخلف در اجرای بخشنامه مذکور با قاطعیت با ادارات متخلف برخورد خواهد شد.
مقیمی اظهارداشت: تغییر ساعت اداری با هدف مدیریت مصرف برق انجام شد و مدیران توجه داشته باشند در هر صورت باید از ساعت ١٣ به بعد تاسیسات خنک کننده را خاموش کنند.
وی با بیان اینکه پایتخت با چهار هزار مگاوات کسری منابع برق مواجه است افزود: تهران در شرایط فعلی به ٩ هزار مگاوات برق نیاز دارد که توان فعلی فقط پنج هزار مگاوات است.
به گزارش ایرنا مسئولان، کاهش تولید نیروگاههای برق آبی را علت قطع برق طی روزهای اخیر اعلام کرده اند.
استاندار تهران در ادامه نشست امروز با فرمانداران استان از خبرنگاران حاضر خواست که به علت طرح مسائل حساس جلسه را ترک کنند اما گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری حاکیست مقیمی در ادامه این نشست از ارایه آموزش به معلمان توسط استادان جامعه شناسی به منظور انتقال آموزش ها به جوانان دانش آموز اظهار رضایت کرده و گفته این طرح نتایج مثبتی برای کاهش آسیب های اجتماعی و توانمندسازی جوانان داشته است.
وی همچنین اظهارداشته است: از ١٥ هزار معتاد متجاهر استان اینک هشت هزار نفر در مراکز ماده ١٦ و مراکزتعیین شده نگهداری می شوند.
استاندار تهران ادامه داد: با معرفی زمین از سوی فرمانداران در شهرستان ها هفت هزار معتاد متجاهر باقیمانده نیز ساماندهی می شوند.
مقیمی تاکید کرد که فرمانداران جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان را در شهرستان ها تشکیل دهند.
وی با بیان اینکه اجرای طرح بازآفرینی بافت های فرسوده از سوی رئیس جمهوری مورد تأکید است عنوان کرد: فرمانداران طی یک ماه زمین های دولتی در شهرستان ها را به اجرای این طرح اختصاص دهند زیرا هدف توسعه صنعت ساخت و ساز و بازسازی بافت های فرسوده با این اقدام محقق می شود.
مقیمی افزود: در شهرهای با بیش از ٢٠٠ هزار نفر جمعیت دو محله و در شهرهای با کمتر از ٢٠٠ هزار نفر جمعیت یک محله برای بازآفرینی شهری اختصاص یابد.