سید حسن خمینی: شنیدن سخن همدیگر از نان شب واجب‌تر است

کدخبر: ۶۹۴۲۶۱
اقتصادنیوز: حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی در دیدار با اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: شنیدن سخن همدیگر و جلوگیری از تذبذب؛ از نان شب واجب تر است.
سید حسن خمینی: شنیدن سخن همدیگر از نان شب واجب‌تر است

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی در این دیدار طی سخنانی با تأکید بر توجه به فقه تحزب، اظهار کرد: این حوزه، موضوع پیچیده و دشواری دارد که به عنوان مثال، جنبه حجیت رأی شورا از مباحث مهم آن است. البته در این زمینه کارهایی صورت گرفته است. 

وی با اشاره به یکی از آیات قرآن در خصوص دشواری کار پیامبران و ظنین شدن آنان به وعده‌های الهی، گفت: حضرت مسیح(ع) که جزو پیامبران اولوالعزم بود نیز هنگام به صلیب کشیده شدن گفت، قرار ما این نبود! یعنی خداوند در بعضی مراحل کار را سخت و پر پیچ و خم می‌کند. به تعبیر قرآن، نصرت الهی در این مواقع می‌رسد. 

خبر مرتبط
سیدحسن خمینی از فیلترینگ انتقاد کرد

اقتصادنیوز: سید حسن خمینی از فیلترینگ و ممیزی سخت‌گیرانه بر کتاب‌ها انتقاد کرد.

وی افزود: دنیا پر پیچ و خم است و مواقعی است که انسان باید با فتح بر نفس بر خود مسلط شود؛ گاهی هم کار سخت می‌شود. برخی لحظات هستند که انسان ها باید محکم بر عقاید خود بایستند. در آن هنگام است که همراهان و همدلان واقعی مشخص می‌شوند. اعضای حزب موتلفه نیز در لحظاتی که کار به مو رسیده بود، به دلیل ایمان قلبی بالا یا اعتماد به امام یا نان حلال بر موضع خود ایستادند. 

یادگار امام گفت: خدا نکند پرچم بیفتد! آنگاه رفقای دیروز هم سنگ می‌زنند. در این شرایط چه باید کرد؟! در این شرایط باید کار جمعی انجام داد. شرایطی که امام به اعضای حزب گفتند دور هم جمع شوید مربوط به روزهای سخت بود. در کار انسانی دو به علاوه دو ممکن است صد شود! کار انسانی نیروهای همدل و همراه می‌خواهد و اینجاست که حرکت آفرین می‌شود. در شرایط سخت، کار جمعی لازم است. اگر در شرایط فتح و ظفر کار جمعی صورت نگیرد ممکن است احساس نیازی هم به وجود نیاید، اما در شرایط سخت دور هم جمع شدن برای اطمینان دادن به همدیگر، شنیدن سخن همدیگر و جلوگیری از تذبذب؛ از نان شب واجب تر است و این سخن فراتر از موضوع تشکیلات یک حزب صدق می‌کند. 

وی گفت: در این شرایط یأس انسان را فرا می‌گیرد. و یأس آفت فعالیت انسانی است. اولین وظیفه فعالیت انسانی یأس زدایی است. این بسیار مهم است که در شرایط سختی انسان های باورمند دچار یأس شوند. نباید به دروغ بگوییم وضع خوب است، اما باید بگوییم ما می توانیم از این وضعیت پله‌ای برای حرکت رو به جلو بسازیم؛ هزار مشکل داشته ایم اما می‌توانیم. امروز مهم ترین نقطه هدف در ملت ما امید است. اگر امید ما را بکشند، ما مرده ایم. هر ملتی با امید زنده است.  در طول یک مسیر عصبانیت و ناراحتی هست، اما انسان سریعا باید توانایی خود را باز آفرینی کند.

یادگار امام با تأکید مجدد بر انجام کار جمعی و از بین بردن یأس در جامعه با ارایه تحلیل درست از واقعیت، گفت: دشمنان امید مردم را هدف قرار گرفته اند، اما در عین حال بر اشتباهات هم نباید چشم دوخت. اشتباه حکومت های حزبی در شوروی کمونیستی همین نقطه بود که اشتباهات خود را توجیه کردند. کسانی که در سطح ملی یا حزبی کار جمعی می کنند نباید بر روش ها اصرار کنند. روش ها ممکن است اشتباه باشد؛ فقط آرمان هاست که تغییر نمی‌کند. 

سید حسن خمینی گفت: باید از مجموعه خرد جمعی کشور استفاده کرد تا این حرکت تداوم یابد. 

در ابتدای این دیدار حسین انواری با اشاره به پیوند این حزب با امام خمینی بر تداوم توصیه های این حزب تاکید کرد و گفت: این حزب اگر چه مورد بی مهری قرار گرفته، اما خود را نباخته است. 

وی با اشاره به تعیین جهت‌گیری های حزب در جلسات سه سال یکبار مجمع عمومی خود بر مبنای شعارهای امام و رهبری، افزود: شعارهای این دوره، حکمرانی اسلامی، تحزب ولایی و اقتدار ملی است. 

انواری گفت: در کشور ما هرکس بخواهد بگوید مقتدر هستم می‌گوید حزبی نیستم. ما معنای این جمله را متوجه نمی‌شویم. آیا جریانات خلق الساعه‌ای که وجود دارد، حزب نیستند؟! حزب ما در طول ۶۰ سال آزمون خود را پس داده است و خود را موظف می‌داند بازوی نظامی و دستگاه های اجرایی باشد و از حقیقت دفاع کند. مواضع حزب، دعوت برای خود نیست؛ دعوت برای خداست. 

وی گفت: باید برای تبیین حزب در نظام ولایی سرمایه گذاری کنیم و مبانی فقهی آن را استخراج کنیم. چرا که نسل جدید با تهاجمات گسترده ای مواجه است و ما باید آن را اقناع کنیم.

همچنین اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در سخنانی با تأکید بر اینکه امام خمینی ما را به حیات طیبه رهنمون کرد، یادآور شد: خدا را شاکریم که از سال ۱۳۴۱ در محضر امام فعالیت خود را شروع کردیم. این حزب به برکت شهدای بزرگ خود در طول این ۶۲ سال در خط امامت، ولایت و فقاهت گام برداشته است. 

وی با اشاره به نسبت تحزب و اسلام، گفت: می‌توان روی فقه تحزب کار جدی انجام داد. در این خصوص ۲۵۵ سوال از آیت الله العظمی مکارم پرسیدیم و ایشان با دستخط خودشان پاسخ دادند. اگر تشکیلات حزبی خدامحور تشکیل ندهیم، تشکل های دیگر جای آن را می گیرند.

وی با اشاره به شعار تکامل حکمرانی اسلامی و تحزب ولایی در راستای تمدن اسلامی در مجمع عمومی جدید، گفت: با پول حلال و غیرشبهه ناک مردمی کار خود را پیش برده ایم و دخل و خرج ما با هم یکسان است. 

بادامچیان نسبت به ایجاد جامعه نمونه اسلامی در حزب موتلفه ابراز امیدواری کرد و گزارشی از فعالیت بخش های مختلف این حزب ارائه کرد.

 

اخبار روز سایر رسانه ها
    تیتر یک
    کارگزاری مفید