زمان برگزاری آنلاین نشست سران شانگهای با حضور روحانی
بیستمین نشست سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای با حضور حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان و به ریاست و میزبانی ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه روز سهشنبه 20 آبان ماه به صورت برخط برگزار خواهد شد.
![زمان برگزاری آنلاین نشست سران شانگهای با حضور روحانی](https://cdn.eghtesadnews.com/thumbnail/SnzZ2btdQScP/mW4TY_vzMeEG1fqb61-mcCKrGYGcOSm4SW9Yyhl5b2N1qvFeEPKLcFkzrdrrAcG9cg9gAf9kJWJmze2Es8GZhDlkJqwVKQrtqwGoGdDeP6Q,/z3Hxr1c9kAI2.jpg)
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، سفارت ایران در مسکو اعلام کرد، در این نشست مهمترین موضوعات سیاسی، اقتصادی و امنیتی منطقه ای و بین المللی مورد بحث و تبادل نظر روسای جمهور کشورهای عضو قرار خواهد گرفت .
شایان ذکر است این سازمان، 15 ژوئن سال 2001 میلادی در شانگهای چین از سوی قزاقستان، چین، قرقیزستان، روسیه، تاجیکستان و ازبکستان تاسیس شد. بعدها، هند و پاکستان نیز به این سازمان پیوستند.
کشورهای ایران، مغولستان، افغانستان و بلاروس اعضای ناظر این سازمان می باشند.